• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo ludilo Nika Kirjosa - otvorio OnlyFans!

Autor Dragan Šutvić

Nik Kirjos saopštio je da je otvorio profil na OnlyFansu...

 nik kirjos na onlyfans  Izvor: Profimedia/Frank Molter/Alamy Live news

Nik Kirjos (28) poznat je mnogo više po potezima i stvarima koje radi van terena, nego na samom terenu. Njegov potencijal i talenat nikada se nije dovodio u pitanje, ali mu je problem uvijek bila glava i način razmišljanja. Sada je to podigao na još viši nivo jer je otvorio profil na "OnlyFans-u", sajtu koji je poznat po sadržaju namijenjenom za odrasle.

"Upravo je postalo još luđe. Pridružite mi se na 'OnlyFans'. Pretplata je besplatna za sve. Vidjećete sve šta se dešava iza kulisa, na terenu i u životu. Vidimo se tamo", napisao je Australijanac na društvenim mrežama i iznenadio sve.

Navijači su ostali u šoku, pa su mu tako neki pisali "da se plaše šta je sve iza kulisa", neki su ga vrijeđali zbog toga i pisali mu da "nema srama", dok su se neki raspitivali i da li će da kači svoje obnažene fotografije pošto spomenuti sajt služi baš za to. Bilo je i onih koji su ga pitali i da li to znači da će da ostavi tenis...

Zbog problema sa povredama Kirjos nije bio na terenu šest meseci. Posljednji meč odigrao je u junu i tada je izgubio na turniru u Štutgartu, to je ujedno bio i jedini meč koji je odigrao u 2023. godini. Njegov agent nedavno je izjavio da je "Kirjosu potrebno čudo da zaigra na Australijan openu" što znači da najvjerovatnije neće igrati na prvom grend slemu sezone. Podsjetimo, on je prvo bio jedan od hejtera Novaka Đokovića, pa je poslije skandala i tretmana Srbina u Australiji postao jedan od njegovih najvećih obožavatelja i sada ga često brani.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC