• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zaj**to, šta ćemo da igramo?!" Hrvat napravio plan, sve palo u vodu - morao je da pita igrače! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Hrvatski stručnjak Vlado Šola pitao crnogorske rukometaše koju akciju igraju u finišu meča!

 rukomet crna gora tajm aut vlado šola  Izvor: Facebook/screenshot/CG Sport

Rukoemtna reprezentacija Crne gore porazom je počela učešće na Evropskom prvenstvu - u prvoj rundi grupne faze bolji su bili Mađari (26:24), a meč je obilježio i veoma zanimljiv tajm-aut u finišu meča. Kada su jurili rezultat i pokušavali da izvuku bar bod sa ove utakmice, Crnogorci su se okupili oko selektora koji je imao zanimljiv plan, ali...

Hrvatski stručnjak i nekadašnji rukometni golman Vlado Šola pozvao je tajm-aut kako bi svojim igračima predstavio akciju sa dva pivota, da bi tek nekoliko sekundi kasnije shvatio da ima samo jednog igrača na toj poziciji. Vuk Lazović već je završio meč zbog tri isključenja, pa je Šola morao da upita rukometaše kakvu akciju žele da igraju!

"Sedam na šest, dva pivota. Je l' može? Pivot jedan, dva, četiri, pet... Imaš ovoga, jedinica ti dolazi, pokriva pivota. A nemamo drugog pivota! Zaje*i to, šta ćemo igrati?", rekao je selektor Crne Gore Vlado Šole, a u tim trenucima djelovalo je kao da je izgubio kontrolu nad utakmicom, ali i nad svojim timom. Crnogorci su na polovini tajm-auta ostali bez rješenja i morali su da se uključe igrači!

Jedan od njih je preuzeo organizaciju posljednjeg napada Crne Gore. "Jugo, igraj, ti se zabijaš u četvorku, ja idem na ukrštanje. Ako nema ništa bacam na cepelin", rekao je saigračima, a akcija je završena snažnim šutem Branka Vujovića. Ipak, on nije uspio da postigne gol. Pogledjate tajm-aut o kojem se priča:

Nakon pobjede nad Crnom Gorom Mađarska je prva u grupi sa dva osvojena boda, drugo mjesto dijele Srbija i Island zbog dramatičnog remija prve runde, a na začelju je Crna Gora. U narednom kolu grupne fazu, koje je na programu u nedjelju, snage će odmjeriti Mađarska i Srbija, kao i Island i Crna Gora.

Pogledajte

00:39
RUKOMET Srbija ispustila pobedu protiv Islanda
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

Više o Evropskom prvenstvu u rukometu

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC