• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izjava Šole o kojoj se priča: "Bolji od nas ako dolazi sa zapada? To misle iskompleksirani!"

Autor Dragan Šutvić

Vlado Šola ne vjeruje da je iko ko dolazi sa zapada "bolji od Crnogoraca", samo u to mora da uvjeri i svoje igrače.

 vlado šola o zapadnim ekipama  Izvor: Profimedia/PETER KNEFFEL / AFP

Island je prvo volešbno protiv Srbije uspio da osvoji bod zahvaljući dva gola u posljednjih 30 sekundi utakmice (27:27), dok su ih na sličan način "počastili" i Crnogorci, protiv kojih su na kraju došli i do pobjede (31:30) na Evropskom prvenstvu. Sada preostaje meč Srbije i Crne Gore (utorak, 18.00), a selektor "zlatnih lavova" Vlado Šola uoči meča poručuje da nema nikakve potrebe da njegovi igrači misle da je "neko sa zapada bolji od njih".

"Percepcija je da je Island čudo, ali sam igračima prije utakmice govorio da smo mi svaki pojedinačno bolji od njihovih igrača, bez obzira na to što iskompleksirani likovi misle ako neko dolazi sa zapada, da je kvalitetniji od nas. To nije tačno!", naglasio je čuveni hrvatski čuvar mreže koji od ove godine vodi Crnu Goru.

"Odrastanje je proces, imamo dosta mladih igrača. Bilo bi šteta da ne nastave gdje su stali, volio bih da svi završe u vrhunskim klubovima i da nastave igrati odlično za Crnu Goru. Turnir nije gotov, želim da odigramo ovako i protiv Srbije", naglasio je Šola i dodao da svima čestita na "lavovskom, crnogorskom srcu".

"Nažalost, dogodio se peh na kraju. Nagažena je crta i to je bila pogrešna izmjena. Kamere postoje, sve je snimljeno, šta ćemo sad? Tuga je velika...", zaključio je Šola.

Podsjetimo, da bi Srbija prošla dalje mora da pobijedi Crnu Goru, ali i da navija za Mađarsku protiv Islanda, nakon čega će se gledati gol-količnik. Preciznije rečeno, Srbija ima jako male šanse da prođe u narednu fazu turnira, iako je do sada ostavila više nego dobar utisak na EP u Njemačkoj.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC