• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanina bomba za istoriju - ovo se nije desilo 16 godina (VIDEO)

Jovana Jovović će ostati zapamćena u Debrecinu, ovo što je uradila čekali su navijači deceniju i po. Nakon pogotka vidjeli smo neviđeno slavlje na terenu jer ipak - Đer skoro nikada ne pada u mečevima sa velikim rivalom.

 Pogodak Jovane Jovović za pobjedu Debrecina Izvor: X/EHF Champions League/Screenshot

Bomba Jovane Jovović će se godinama pamtiti! Reprezentativka Srbije je u 13. kolu Lige šampiona za rukometašice u posljednjoj sekundi meča uz zvuk sirene donijela pobjedu svojoj ekipi Debrecina nad Đerom.

Na kraju je svojim petim golom na meču uspjela da postavi konačnih Debrecin - Đer 29:28 (14:14), a ovo je bila prva pobjeda Debrecina nad najvećim rivalom poslije čak 16 godina.

Rukometašica reprezentacije Srbije koja nastupa na mjestu lijevog beka donijela je tako pobjedu koja je dovela Debrecin na peto mjesto svoje grupe A na kolo prije kraja i tako je potvrdila da će Debrecin igrati osminu finala Lige šampiona. Pogledajte ovu bombu naše rukometašice nakon koje je uslijedilo ogromno slavlje. 

Iz grupe A kao prvoplasirani dalje ide Đer, a drugo mjesto koje vodi direktno u četvrtfinale znaće se nakon direktnog duela Odenzea i Bukurešta. Brest, Debrecin i Betinghajm idu u osminu finala, a ispadaju Budućnost i Savehof. Iz grupe B će u prva dva biti Mec, Esbjerg iz Herbning, Kristijansand je obezbijedio osminu finala, a Zeglebje je ispalo bez bodova. Ostaje da se vidi da li će dalje Krim, Ferencvaoš iz Bukurešt. 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC