• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legendarni teniser jedva došao sebi: "Ruski policajac me opljačkao na ulici!"

Autor Dragan Šutvić

Endi Rodik ispričao kako je izgledala njegova jedina posjeta Rusiji.

 Endi Rodik o Rusiji  Izvor: Cameron Spencer / Getty images / Profimedia

Američki novinar Taker Karlson intervjuisao je Vladimira Putina u Rusiji, a istovremeno je stigao i da prošeta po prodavnicama i pokaže kakve su cijene u odnosu na Sjedinjene Države. Taj snimak podigao je veliku buru u javnosti, posebno u SAD, gdje su Takeru objašnjavali da su "plate u Rusiji mnogo manje i da niže cijene ništa ne znače", dok je to istovremeno natjeralo i brojne ličnosti da govore o svojim iskustvima iz najveće zemlje svijeta.

Pozvan da komentariše ove prilike bio je i bivši američki teniser Endi Rodik (41) koji je duže od decenije već u penziji zbog ozbiljnih povreda, a koji je na Tviteru napisao niz o svom jedinom odlasku u Rusiju 2006. godine. Kao član reprezentacije SAD izgubio je od Safina i Tursunova u Dejvis kupu, a nešto drugo ga je više zaboljelo.


"Opljačkao me je policajac nasred ulice u Rusiji 2006. godine kada smo bili tamo za vrijeme Dejvis kupa. To je istinita priča. Došao je do mene i pitao me koliko imam keša? Rekao sam 300 dolara. Rekao mi je da mu to dam ili ću ići u zatvor. Platio sam i otišao je svojim putem, bez ikakve emocije. Hajde da ne normalizujemo takvo sr**e, to nije to. Nikad više nisam otišao tamo", napisao je Endi Rodik o sada već punoletnom događaju.

Pratioci su nastavili da mu postavljaju pitanja, pa je između ostalog Rodik rekao da "ne zna da li je policajac znao ko je on", kao i da nije ni razmišljao da javno objavi šta se desilo: "Htio sam da završimo posao i odem odatle bezbjedno. Nisam htio da pravim frku od toga u slučaju da je u pitanju samo loš glumac, ali sad kad pogledam razumijem ostale faktore", dodao je Rodik.


Podsjetimo, Rodik je nekadašnji "broj jedan" i osvajač US Opena 2003. godine.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC