• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - uletio na tribinu, među "Kamikaze": Bivši rukometaš Borca i PSŽ-a napravio haos (VIDEO)

Nekadašnji član Pari Sen Žermena sada je potpuno izgubio živce i uletio na tribinu sa domaćim navijačima. I nije mu ovo prvi incident.

 Fahrudin Melić obračun sa publikom Savehofa Izvor: X/@Oscarernelind/Printscreen

Nije Veselin Vujović mnogo pomogao Nekseu po svemu sudeći. Nakon poraza od Sesveta u prvenstvu Hrvatske otpušten je Branko Tamše i doveden iskusni crnogorski stručnjak, ali porazi su se nastavili pa je tako Nekse izgubio od Savehofa u posljednjem kolu grupne faze Lige Evrope. A nakon poraza 34:28 usledio je pravi skandal! 

Najiskusniji u sastavu tima iz Našica Fahrudin Melić krenuo je ka publici da se obračuna! Ovaj 39-godišnji krilni rukometaš rođen u Prijepolju sa publikom u predgrađu Geteborga ima neraščišćene račune od ranije, pošto je i prije dvije sezone imao incident u Partil Areni. 

Sada je na ovom meču Melić postigao četiri gola, ali nije spriječio poraz koji je ostavio Nekse na trećem mjestu u grupi i to je poslalo ekipu Veselina Vujovića na Rajn Nekar Leven u osmini finala Lige Evrope. Poslije utakmice iskusni crnogorski reprezentativac bio je jako nervozan, a kada je čuo da ga navijačka grupa Savehofa "Kamikaze" prozivaju, uletio je na tribinu! Pogledajte kako je to izgledalo:

Melić ima 39 godina, rođen je u Prijepolju, ali u Srbiji nikada nije igrao niti je pozivan u nacionalni tim. Nastupao je za Bosnu, Zrinjski i Borac u Bosni i Hercegovini, a preko Gorenje Velenja stigao je do najviše tačke u karijeri. Tri godine je nosio dres Pari Sen Žermena, a zatim je tri godine bio u Šamberiju prije nego što je došao u Našice. 

U Nekseu je već tri sezone i ovo bi mogla da mu bude poslednja u karijeri. Nastupa kao desno krilo i u julu će napuniti 40 godina, a na internacionalnom nivou je nastupao za Crnu Goru. Pogledajte njegov sukob sa navijačima Savehofa, popularnim "Kamikazama": 

Govorio je mnogo puta o svojoj odluci da obuče dres Crne Gore, a to se desilo zato što nije mogao da zaigra za nacionalni tim za koji je želio - za Bosnu i Hercegovinu. 

"Jedina i prava istina je da me u početku nisu željeli jer nisu bili u stanju da mi riješe bosanski pasoš iako sam cijeli život u Sarajevu i tamo živim, a već sam rekao da je jedna od mojih neostvarenih želja što nisam mogao nešto da pružim rukometnoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Želja RS Bosne i Hercegovine odnosno ljudi koji su tamo sjedili je izostala i ja sam tada u tom trenutku kao mladi rukometaš vapio za tim da imam reprezentativni status kako bi mi karijera išla uzlaznom putanjom. Odlučio sam da zaigrao za reprezentaciju Crne Gore niti u jednom trenutku nisam pogriješio niti se kajem zbog takve odluke", rekao je jednom prilikom za "Svijet rukometa". Pogledajte još jednom njegov sukob sa navijačima iz drugog ugla:

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova Buraz

Bravo Mela... Imaš plus za ovaj potez i vjerovatno je i sa razlogom...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC