• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak se oglasio zbog provokacije! Otpisali su ga opet, morao da ih podsjeti ko je najbolji!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković se javio dan poslije pobjede nad Romanom Safiulinom i čudne konferencije za medije na kojoj je morao da objašnjava da "nije uplašen".

 Novak Đoković poručio svima da je broj 1 Izvor: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia Slično

Novak Đoković pobjedom je počeo sezonu na šljaci pošto je bez ikakvih problema u utorak savladao ruskog asa Romana Safiulina (6:1, 6:2). Samo što je Nole zaustio da kaže da je prezadovoljan svojom igrom nakon tri nedjelje rada na šljaci, uz novog trenera Nenada Zimonjića, na konferenciji za medije dočekalo ga je neučtivo pitanje.

Italijanski novinar sa Eurosporta "pecnuo" je Đokovića zbog ovosezonskih poraza od Janika Sinera i Luke Nardija, upitavši ga da li se plaši predstojećeg meča sa Lorencom Musetijem. Đoković je objasnio da se nikoga i ničega ne plaši, napravivši gest koji jasno može da se protumači da mu je više muka od konstantnog potcjenjivanja, da bi se jutros oglasio na Tviteru podsjetivši sve ko je i šta je.


"Godine su samo broj. Za nas, taj broj je jedan!", napisao je Đoković uz podijeljeni vizual na kome je uz njega Rohan Bopana (44), najbolji "dublaš" svijeta koga se sjetio i poslije pobjede nad Safiulinom: "Pričali smo nas dvojica, zajedno imamo 70 godina, a prvi smo na svijetu."

Podsjetimo, ove nedjelje je Novak Đoković postao najstariji "broj jedan" u istoriji muškog singla nadmašivši rekord Rodžera Federera, a nema sumnje da će samo nastaviti da uvećava svoj uspjeh i "bježi" od novih generacija. Nadamo se da će i 37. rođendan, koji je 22. maja, dočekati na prvom mjestu, ali dobro znamo da su mu za petama Janik Siner i Karlos Alkaraz, uz objašnjenje da je Italijan trenutno veća opasnost.

"Koji sam put ovdje? Već 17. put u Monte Karlu? Vau, znači skoro koliko Siner i Alkaraz imaju godina", rekao je Đoković jasno pokazujući svima da bi mogli malo više da cijene njegove godine i šta radi u njima.

Naredni meč u Monte Karlu, Novak Đoković igra u četvrtak protiv Lorenca Musetija koji ga je pobijedio prošle godine "kod kuće".

ŠTA JE IZNERVIRALO NOVAKA?

Izvor: YouTube/The World of Tennis/Screenshot

"Ja se ne plašim ničega u bilo kome. Ali, nadam se da ću dobiti šansu da igram opet sa njim i da dođemo do još jednog meča ovdje. Očigledno je Lorenco jedan od najtalentovanijih igrača na šljaci, ima sjajan bekhend, sjajne atletske predispozicije, jedan je od najtalentovanijih igrača na ATP turu i vidjećemo. I Fils je dobar teniser, nadam se da ću dobiti šansu da igramo", poručio je Nole odgovarajući na provokativno pitanje u Monte Karlu.

(MONDO - M. V.)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC