• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karabatića pitali ko je najbolji svih vremena! Umjesto da kaže "ja", nabrojao 10 rukometaša

Nikola Karabatić nije želio samog sebe da promoviše, pa je politički korektno nabrojao desetoricu rukometaša koji su ostavili utisak na njega.

 Nikola Karabatić o najboljim rukometašima Izvor: Abdullah Firas/ABACA/Shutterstoc / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ko je najbolji rukometaš svih vremena? Na ovo pitanje većina bi odgovorila Nikola Karabatić, međutim trofejni reprezentativac Francuske, porijeklom iz Niša, ne želi da se hvalisa, kao što to inače ne čine zaista najbolji poput Novaka Đokovića i ostavljaju da drugi na to pitanje izgovore njihovo ime.

Tako je Karabatić u intervjuu za katalonski "Mundo Deportivo" dobio ovo "nezgodno" pitanje, a umjesto da se zaustavi na jednom imenu - ili pokaže samo prstom na sebe - reprezentativac Francuske je nabrojao nekoliko igrača. Štaviše, na njemu je i jedan bivši reprezentativac Srbije Arpad Šterbik, koji je potom igrao i za reprezentaciju Španije, dok je nedavno doživio i srčani udar i ljekari su mu spasili život.

"Teško je reći samo jedno ime. Jedan od mojih idola uvijek je bio Stefan Levgren. Obožavao sam ga da ga gledam dok sam bio mali, ali tu ima još puno igrača, poput Enrika Masipa, Patrika Ćavara, Džeksona Ričardsona, Ivana Balića, Mikela Hansena, Tjerija Omejea, Arpada Šterbika, Olafura Stefansona i Magnusa Vislandera", poručio je politički korektno Karabatić.

Inače, Nikola Karabatić je prethodne noći odigrao svoju posljednju utakmicu u karijeri u Ligi šampiona, pošto je njegov PSŽ doživio "dupli" poraz od Barselone. Nikola Karabatić je postigao dva gola, ali to nije bilo dovoljno jer je Barselona slavila 32:31 (ukupno 62:53) i plasirala se na fajnal-for u Kelnu. Na njemu će osim njih igrati još i Kil, Olborg i Magdeburg, aktuelni branilac trofeja.

Karabatić je inače Ligu šampiona osvajao tri puta sa tri različita kluba (Monpelje 2003, Kil 2007. i Barselona 2015. godine), dok je sa reprezentacijom Francuske osvojio sve što se može osvojiti, više puta.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC