• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Atraktivnu teniserku taksista ostavio na ulici: Obožava Srbiju i Novaka, a Beograd joj ovako vratio

Nakon što je bilježila uspjehe na turnirima u Srbiji, Rumunka Andrea Prisakariju doživjela je neprijatnost.

 Andrea Prisakari o iskustvu u Beogradu Izvor: Instagram/iamprisacariuandreea/printscreen

Rumunska teniserka Andrea Prisakariju (24) obožava Srbiju, Beograd i Novaka Đokovića, a tokom prethodnih nedjelja igrala je na nekoliko manjih turnira u Kuršumlijskoj banji. Uslijedila je posjeta prestonici, koju će Andrea pamtiti po različitim situacijama koje su joj se dogodile - ljubaznosti srpskog naroda i taksistima koji su pokušali da je joj naplate vožnju čak tri put skuplje nego što bi trebalo.

Atraktivna teniserka poznata po tetovažama prvo je pohvalila Srbe, a zatim se požalila se na svom "X" nalogu, nakon što je u taksiju imala neprijatnu situaciju. Po njenim riječima, jedan taksista je riješio da je izbaci iz vozila zato što nije bila spremna da plati vožnju više nego što bi trebalo.

"Trenutno sam u autobusu na putu za Beograd i moram priznati da sam upoznala samo dobre ljude koji su mi pomogli oko torbi, interneta i svijeta, čak i kad nisu govorili engleski. To je tako lijepo", napisala je Andrea u jednoj objavi, ali je ubrzo podijelila i loša iskustva koje je imala u Srbiji.

Teniserka je na ulicama Beograda imala neprijatno iskustvo sa taksistima! "Osim taksista, koji su mi tražili da platim trostruko više od normalne cijene. Jedan od njih me je ostavio na ulici jer sam rekla da neću. Stigla sam ok", dodala je Rumunka, koja je u prethodnom periodu nastupala na turniru u Kuršumlijskoj banji.

Andrea je krajem maja zauzimala 491. mjesto na WTA listi, a najbolji plasman imala je prije dvije godine kada je bila nadomak Top300 teniserki svijeta. Nije uspjela u toj nameri, morala je ubrzo da se vrati na manje turnire, kakav je između ostalog i onaj u Kuršumlijskoj banji. Na tom mjestu nedavno je osvojila svoju šestu ITF titulu, a u paru sa Srpkinjom Elenom Milovanović igrala je finale u dubl konkurenciji.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC