• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo čudo iz porodice Topić: Mala Sofija obara rekorde, nadmašila i Angelinu

Autor Milutin Vujičić

Dragutin Topić se pohvalio da i njegova najmlađa nasljednica Sofija (11) ide stopama oca i starije sestre u skoku uvis.

 Dragutin Topić se pohvalio mlađom kćerkom Sofijom Izvor: Instagram/Printscreen

Angelina Topić (19) je pravo čudo od deteta i već godinama nas njeni rezultati raduju, kao što je to bio slučaj sa njenim ocem Dragutinom tokom devedesetih, a vjerovali ili ne - stiže još jedna senzacija porodice Topić! Dragutin Topić je na društvenim mrežama podijelio snimak još jedne svoje nasljednice, još mlađe Sofije, koja briljira u svom uzrastu.

Sofija Topić je preskočila 140 centimetara i tako je nadmašila svoju stariju sestru Angelinu. Preciznije, za dva centimetra je nadmašila njen rekord iz istog starosnog doba (ima 11 godina), čime se Dragutin Topić pohvalio na Instagramu.

"140 centimetara! Novi rekord, ovaj put Sofije Topić koja je nadmašila svoju sestru Angelinu u ovom uzrastu. Nimalo lak zadatak nadmašiti najbolju na svijetu.P.S. Za znatiželjne, Angelina je tada skočila 138cm", objasnio je Dragutin Topić uz snimak koji je oduševio sve u Srbiji - pogledajte:

"Sofija se još uvijek samo igra", kazao je ponosni Dragutin Topić u intervjuu za "Sportski žurnal" u januaru ove godine kada je imala 10 godina: "Kao i Angelini, puštam je da sama odluči čime će da se bavi. Genetika možda jeste bitan faktor, ali ljubav prema sportu, motivacija i žrtva koju sportista podnosi je samo njihova. Roditelj je tu podrška".

Podsjetimo, Biljana Topić, supruga Dragutina Topića i majka Angeline i Sofije, takođe je uspješna atletičarka i rekorderka je Srbije u troskoku (14,52 m).

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC