• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hvalospjevi Banjaluci iz Hrvatske i Slovenije

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Kajak i kanu reprezentacije Hrvatske i Slovenije prezadovoljne su organizacijom i uslovima na Evropskom prvenstvu "Banjaluka - Vrbas 2015", koje je u srijedu uveče otvoreno u Banjaluci.

 Hvalospjevi Banjaluci iz Hrvatske i Slovenije Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Glavni trener slovenačkih kajakaša na divljim vodama Srećko Masle u izjavi za naš portal nije štedio komplimente na račun domaćina.

"Prvi put sam u Banjaluci bio sedamdesetih godina, dok smo svi bili u zajedničkoj državi. Vrbas je prelijepa rijeka i rado se vraćam u Banjaluku, gdje sam posljednjih godina kao trener bivao čest gost. Organizatori su stvarno dobro uradili svoj posao, veoma su ljubazni i jako se trude oko svih učesnika šampionata. Bo sam na mnogo prvenstava Evrope i svijeta zaista mogu reći da Banjaluka stoji 'rame uz rame' sa najvećim prestonicama u ovom sportu", rekao je Masle i dodao da od svog tima u kojem se nalazi i jedna djevojka očekuje dobre rezultate i poneku osvojenu medalju.

I u hrvatskom taboru se nadaju da će se barem tri - četiri puta popeti na pobjedničko postolje, a nemaju ni najmanjih zamjerki na organizaciju prvenstva u Banjaluci.

"Organizacija je odlična, uslovi su stvarno dobri, rijeka je prelijepa a staza fantastična. Dobro poznajemo Vrbas jer smo posljednjih godina često dolazili da se takmičimo i treniramo sa banjalučkim klubom koji je organizator šampionatata", izjavio je hrvatski kajakaš Igor Gojić, koji očekuje da će se u sprintu plasirati u finale, a onda možda i umiješati u borbu za odličja.

Kompanija m:tel je generalni sponzor šampionata Evrope "Banjaluka - Vrbas 2015".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC