• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PORTOROŽ: Bojana još "mala" za Jelenu

"Mala" Bojana Jovanoviski pružila je dostojan otpor drugoj teniserki svijeta, ali će morati još da trenira da bi pobijedila "veliku" Jelenu Janković na WTA turu.

  PORTOROŽ: Bojana još "mala" za Jelenu Izvor: MONDO

U prvom međusobnom susretu najbolje teniserke Srbije sa jedne i najveće srpske nade sa druge strane mreže, pobijedila je starija i trofejnija. U prvom kolu WTA turnira u Portorožu: (1) Jelena Janković - Bojana Jovanovski 2:0 (6:3, 6:3).

Meč je trajao sat i 20 minuta.

U drugom kolu 220.000 dolara vrijednog turnira, "Džej Džej" će igrati protiv Bjeloruskinje Anastasije Jakimove, trenutno 143. teniserke na WTA listi.

Uprkos činjenici da je od vlasnice 12 WTA šampionskih titula izgubila u dva seta, 18-godišnja Jovanovski (93. WTA) ima razloga da bude zadovoljna svojom igrom jer je tri od pet brejk lopti protiv Jelene iskoristila. To nije bilo dovoljno za bar neizvjesnu završnicu seta, jer je sedam godina starija Jelena imala duplo više brejkova - šest.

Jelena važi za velikog favorita na turniru gdje je titulu trebalo da brani Dinara Safina, ali je Ruskinja odlučila da ove sezone ne doputuje u Sloveniju.

"Džej Džej" je dan ranije, u paru sa još jednom talentovanom srpskom teniserkom Aleksandrom Krunić, izborila plasman u drugo kolo dubla, gdje će se dvije Srpkinje sastati sa parom Eleni Danilidou (Grčka)/Jasmin Verl (Njemačka).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC