• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U ČSM Bukureštu pomislili su da je gotovo...

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Rukometaši Borca m:tel u drugih 30 minuta meča sa ČSM Bukureštom potrudili su se da dolazak Rumuna u Banjaluku ne bude izlet, nego velika borba za polufinale EHF Čelendž Kupa.

 Faruk Vražalić i Goce Georgievski Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Visoka prednost iz prvog dijela meča kao da je opustila igrače ČSM Bukurešta, koji su vjerovatno već tada pomislili da je ovaj susret riješen i da će u nastavku sačuvati devet golova razlike, ako ne steći i ubjedljiviju prednost, čime bi daleko rasterećenije dočekali revanš u Banjaluci za sedam dana.

Ipak, Banjalučani su se potrudili da im "pokvare" taj "izlet" u Republiku Srpsku i pretvore ga u veliku borbu za plasman u polufinale EHF Čelendž Kupa.

"Krenuli smo ofanzivno i mislim da taktički nismo odigrali dobro u nastavku. Gubili smo lopte i vjerujem da ako to popravimo, možemo do dobrog rezultata u Banjaluci. Znam da je uvijek pakleno u 'Boriku', gdje se okuplja rukometna publika, koja zna kako da izvrši pritisak na rivala i sudije", rekao je bh. reprezentativac i član ČSM Bukurešta Faruk Vražalić.

Domaći rukometaši vjerovatno su već na poluvremenu bili mislima na derbiju sa liderom rumunskog prvenstva Konstancom, koji ih očekuje u srijedu.

"Imamo sada meč sa Konstancom, to nam je izuzetno bitno, a nakon toga okrenućemo se revanš susretu protiv Borca. Oni su pokazali u drugom poluvremenu da igraju borbeno, da idu 'na glavu', ali ako dignemo formu, prolaz neće doći u pitanje. Naravno da će biti teško. Ali, vjerujem da neke stvari možemo riješiti na pametniji način, da se poštedimo, a da slavimo. Za sada, ne znamo igrati tako taktički i iskusno", iskren je Vražalić.

BORAC PADAO, PA SE DIGAO, ZA NADU U REVANŠU!

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Težak meč u Banjaluci očekuje i Goce Georgievski.

"Odigrali smo jako dobro prvo poluvrijeme. Naš golman je dobro branio, igrali smo odlično u odbrani, dok smo u napadu pogodili dosta šuteva. U drugom poluvremenu smo pali, igrači Borca imali su više želje, dok jer ritam kod nas splasnuo. Na kraju smo slavili šest razlike. Mislim da moramo biti zadovoljni, jer Borac je kvalitetna ekipa. Znamo da će u revanšu dvorana biti puna, što je velika prednost Banjalučana. Ali, idemo da odigramo bolje nego danas i prođemo dalje", istakao je makedonski internacionalac iz redova rumunskog ČSM Bukurešta.

Borac m:tel će u revanšu 30. marta od 20 časova ugostiti rumunski tim u svojoj dvorani "Borik" i nadati se da može stići zaostatak iz prvog meča, koji je okončan rezultatom 25:19 u korist ČSM Bukurešta.

MONDO U RUMUNIJI

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rep.Srp.

Koliko ste se nabrijali, 5 objava svaki dan ,a isprasice vas sa vise razlike nego u Rumuniji

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC