• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rukometašice Srbije uglas: Idemo po pobedu i protiv Danske!

Autor mondo.rs

Srpske reprezentativke motivisane posle dva dobra meča u drugoj fazi Svetskog prvenstva pred duel raspleta, koji ih očekuje u sredu od 10 časova

 Rasplet Svjetskog prvenstva za rukometašice, Srbija - Danska Izvor: MN PRESS

Rukometašice Srbije u sredu očekuje poslednji, ključni duel u drugoj fazi Svetskog prvenstva. Izabranice selektora Ljubomira Obradovića sastaće se sa selekcijom Danske, koja ima tri boda, bod manje od Srbije.

Mečevi poslednjeg kola odlučiće o definitivnom plasmanu u prvoj grupi i u kombinaciji je veliki broj scenarija - od toga da Srbija ima šanse da bude druga i izbori nastup u polufinalu Svetskog prvenstva, ali i da završi kao peta ili poslednja, što će značiti oproštaj od kvalifikacija za Olimpijske igre.

Možda će vas zanimati

Protiv Koreje, a naročito Nemačke devojke su pokazale snagu i veliku želju za uspehom i u istoj atmosferi dočekuju i meč protiv Danske, u sredu od 10 časova po srednjeevropskom vremenu.


"Nismo očekivali ovo, nismo ni ono... Moramo da ćutimo i čekamo da se sve završi, da ne gledamo na rezultate. Moramo pokušati da se spremimo i pobedimo Dansku. Ako bude dovoljno, bude. Iskoristićemo dan odmora da odvedem devojke na izlet u botaničku baštu. Vrlo je važno da se naspavaju jer su utakmice jako teške i zahtevne. Fizioterapeuti će odraditi svoj deo posla, jer nam Jovana Stoiljković zaista treba, mnogo se žrtvuje", naveo je selektor Obradović.

Cilj je poznat - upisati i treću pobedu u drugoj rundi.

"Srce mi je puno posle pobede nad Nemačkom. Sada nas očekuje Danska, koju dobro poznajemo. Igrale smo sa njima i u nemačkoj i u Francuskoj. Spremićemo se dobro", navela je Dijana Radojević.

Slično razmišlja i Jovana Risović koja je kratko poručila: "Idemo i po treću pobedu".

"Borile smo protiv Nemačke, nismo padale i na isti način moraćemo da iramo i protiv Danske", navela je Marija Obradović.

Kristina Liščević, koja je donela pobedu Srbiji protiv Nemica sigurnim izvođenjem sedmerca četiri sekunde pre kraja meča, rekla je da će ekipa igrati po istom receprtu i protiv Dankinja.

"Danska je izuzetno jak protivnik, ali ćemo pokušati da iskoristimo na najbolji način dan pauze, da se oporavimo izađemo spremne na teren. Idemo na još jednu pobedu", jasno je poručila Liščević.

PAROVI 3. KOLA (sreda): Južna Koreja - Holandija (7.00), Srbija - Danska (10.00), Norveška - Nemačka (12.30)
TABELA: Norveška 6, Nemačka 5, Holandija 4, Srbija 4, Danska 3, Južna Koreja 2. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC