• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Za Banjaluku i Sarajevo ne brinem, vrlo vjerovatno idemo tamo!

Autor mondo.ba

Prvi reket svijeta Novak Đoković uvjeren je da Adrija Tur neće mimoići Bosnu i Hercegovinu.

 Novak Đoković uvjeren: Za Banjaluku i Sarajevo ne brinem, vrlo vjerovatno idemo tamo! Izvor: MN PRESS

Prvobitni planovi za održavanje teniskog turnira Adrija Tur zakazao je Banjaluku i Sarajevo kao posljednje u turneji Novaka Đokovića.

S obzirom da su najavljeni, a potom i stavljeni pod upitnik od strane samog prvog reketa planete, i dalje je situacija neizvjesna, međutim, u razgovoru za "Sportski žurnal" Nole je uvjeren da će putovati u BiH.

Možda će vas zanimati

"Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo vjerovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem. I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sljedeće nedjelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira", izjavio je Đoković.

Najbolji teniser svijeta danas je u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije dobio Povelju za doprinos promociji Srbije u svijetu, a prema najavama, Đoković će 3.i 4. jula biti gost Banjaluke, dok je za dan kasnije zakazan egzibicioni meč sa Damirom Džumhurom u Sarajevu.

Đoković potvrdio je da će se u Crnoj Gori "90 odsto igrati Adria Tour".

"Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sljedeće nedelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono ali i dalje postoji želja da se ide tamo", napomenuo je Đoković, a potom detaljnije objasnio situaciju.

"Jedna od opcija je da se igra u Porto Montenegru, imamo ih nekoliko, pa ćemo vidjeti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granica. Kako sada stoje stvari, to nije moguće, pa čekamo da se to stanje promijeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedjeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika vjerovatnoća da idemo u Crnu Goru", rekao je najbolji igrač svijeta.

Adria Tour će biti održan u gradovima širom eks Jugoslavije, a prvi turnir kreće iz Beograda, 13. i 14. juna, da bi se potom preselio u Zadar (20. i 21. jun), zatim u Crnu Goru (27. i 28. jun) i u Banjaluku (3. i 4. jul) i Sarajevo 5. jula.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC