• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurčić precrtan, Kokeza dovodi Muslina!

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije dobiće uskoro novog selektora i tu priču, sada, vodi potpredsednik FSS Slaviša Kokeza, piše "Alo"!

 Srbija mijenja selektora, dolazi Muslin Izvor: MN PRESS

Ne samo selektor reprezentacije Srbije, Radovan Ćurčić, već i potpredsednik FSS Savo Milošević, koji je posle bruke i sramote u meču sa Danskom i smene Dika Advokata poturio svoje ime i prezime da se iza njega sakrije Tomislav Karadžić – biće smenjeni piše "Srpski Telegraf" u svom prvom broju.

U istom danu, tabloid "Alo!" najavljuje da će, kao u kartanju, sada doći red da potpredsednik FSS Slaviša Kokeza postavi "svog" selektora i da će njegov izbor biti Slavoljub Muslin.

Karadžić, čiju je smenu javnost ponovo tražila pre skoro godinu i po dana, kada su nas Danci počistili u Humskoj, smenio je svoju "fiks ideju", Advokata i po staroj-dobroj navici povukao se iz javnosti dok se bura nije stišala, posle čega je pred novinare istupio Milošević i rekao:

"Ja preuzimam odgovornost, selektor će biti Ćurčić".

Prethodne večeri, pod vođstvom tandema Milošević-Ćurčić, doživeli smo treći uzastopni, a šesti poraz u deset mečeva, uz pobede nad Grcima, Albancima, Jermenima i Azerima, a uz nove svađe i otkaze dvojice startera u bliskoj prošlosti, Dušana Tadića i Nemanje Gudelja, stvoren je ambijent da Karadžić ponovo povuče više puta viđene poteze – smene onih kojima je dao priliku da se pokažu.

Kapiten Branislav Ivanović, na direktno pitanje podržava li ekipa selektora Ćurčića, dao je odgovor:

"Fudbal je timska igra i sve što želimo da postignemo možemo samo kao ekipa".

Dakle, ni da, ni ne.

Neko ko bi trebalo da dobije nepodeljenu podršku teško je izračunati kog selektora po redu u toku Karadžićevog predsednikovanja, jeste Mislin.

"Kokeza je sa najbližim saradnicima već došao do zaključka da bi 'orlove' sa klupe mogao da preporodi Muslin (62), čovek koji već duže vreme čeka u redu za mesto selektora i koji je trenutno bez angažmana", piše "Alo" i navodi.

"Ozbiljna opcija je bio Dragan Stojković Piksi, ali zbog ugovora koji ga vezuje za kineski Gvangžu peta Zvezdina zvezda će preskočiti i ovo 'deljenje karata'. Za to vreme, Muslin je načelno već rekao 'da' Kokezi, sada samo preostaje da se aktuelni potpredsednik FSS-a premesti u dugo i pažljivo pripremanu predsedničku fotelju".

"Ne krijem da bi mi kruna karijere bila da budem selektor Srbije. Otvoren sam za razgovore", rekao je krajem prošle godine Muslin.

"Na Kokezinoj listi želja se našao i Miroslav Đukić, ali su razgovori s njim u startu krenuli traljavo, jer Đukić posle sukoba sa Karadžićem ne pristaje na još jednu avanturu u srpskom fudbalu", piše "Alo".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC