• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter nije "trgnuo" ni bojkot navijača!

Autor mondo.ba

Milanski klub tone sve dublje! Protiv Sasuola na "Meaci", Inter je upisao šesti poraz, četvrti uzastopni na posljednjih osam mečeva i ostao gotovo bez šansi za Ligu Evrope. Nije pomogao ni bojkot "Curva Nord", koji su otišli na ručak.

Inter je u velikoj krizi...

Najvatreniji navijači milanske ekipe "Curva Nord" razočarani rezultatima ove sezone napustili su u 25. minutu stadion "Đuzepe Meaca" i transparentom poručili da "odlaze na ručak".

"S obzirom da ne zaslužujete našu podršku, odosmo na ručak", bio je odgovor fifoza crno-plavih na podatak da je Inter pred osmu prvenstvenu utakmicu osvojio samo dva boda.

ČETVRTI TRENER OVE SEZONE

Roberto Manćini ljetos je obavio prozivku, Frank De Bur počeo sezonu, a Stefano Pioli odradio njen veći dio, ali će je na klupi Intera završiti Stefano Veki!

Ni poslije smjene Stefana Piolija, "neroazuri" u 36. kolu šampionata nisu pokazali znakove izlaska iz krize, upisavši i četvrti uzastopni poraz iako se mora naglasiti da nisu imali ni sreće.

Inter - Sasuolo 1:2 (0:1)

Inter je u nedjelju u matine terminu s klupe predvodio Stefano Veki, ali napretka nije bilo iako su njegovi izabranici od starta krenuli žestoko s namjerom da što prije stignu do pogotka.

Već u šestom minutu prvu šansu promašio je Ivan Perišić, a još bolju je propustio Mauro Ikardi nakon odlične asistencije Kolumbijca Hejsona Murilja.

Osam minuta kasnije, Ikardi je poslije akcije Ivana Perišića, i loptom, ali i vlastitom glavom udario u stativu, ali na sreću nije došlo do povrede.

Kazna za ove promašaje uslijedila je u 37. minutu poslije brzog kontranapada gostiju, koji su u tri poteza stigli do vođstva, a egzekutor je bio Pjetro Iemelo - 0:1.

...
Izvor: YouTube

Mogli su gosti do odlaska na odmor i da udvostruče prednost što je dodatno izrevoltiralo domaće pristalice, koji su salvama zvižduka ispratili fudbalere Intera...

Iemelo je početkom nastavka iz "preslikane" kontre, ali na drugoj strani, povisio na 0:2 i zaradio aplauze preostalih navijača Intera na "Meaci".

...
Izvor: YouTube


Ipak, nadu u eventualni preokret Intera napravio je poslije solo akcije rezervista Eder u 70. minutu kad je pogodio desni ugao gola Andree Konsiljija - 1:2.

...
Izvor: YouTube

Napadali su do kraja domaći fudbaleri s željom da barem osvoje jedan bod, stvorili još sijaset prilika, ali nisu imali ni sreće, pa je Sasuolo upisao 12. ovesezonski trijumf, peti u gostima.

SERIJA A - 36. KOLO:

Inter - Sasuolo 1:2 (0:1)
/Eder 67 - Iemelo 37, 47/


U 15.00
Sampdorija - Kjevo (15:00)
Kaljari - Empoli
Palermo - Đenova
Torino - Napoli
Bolonja - Peskara
Krotone - Udineze
Roma - Juventus (20:45)

Subota:
Fiorentina - Lacio 3:2 (0:0)
/Babakar 67, Kalinić 73, Lombardi 77 autogol - Balde 55, Murđa 84/

Atalanta - Milan 1:1 (1:0)
/Konti 44 - Deulofeu 86/

TABELA: Juventus 85, Roma 78, Napoli 77, Lacio (+1) 70, Atalanta (+1) 66, Milan (+1) 59, Fiorentina (+1) 59, Inter (+1) 56, Torino 50, Sampdorija 46, Udineze 44, Sasuolo (+1) 43, Kjevo 42, Kaljari 41, Bolonja 38, Đenova 33, Empoli 32, Krotone 28, Palermo 20, Peskara 14.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC