• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šverceri iz Skoplja: Mi smo vozili dron! (FOTO)

Autor mondo.rs

Grupa ekstremnih navijača albanske reprezentacije iz Makedonije preuzela je odgovornost za provokaciju na stadionu Partizana, koja je završena haosom na terenu i tribinama, potom i prekidom.

Dron, koji je "nosio" zastavu Velike Albanije i koji se pred kraj prvog poluvremena utakmice na stadionu Partizana ukazao iznad 30 i "kusur" hiljada ljudi, bio je navođen spolja, tvrde članovi ekstremne navijačke grupe "Shvercerat", odnosno "Šverceri".

Iza tog imena krije se grupa dobro organizovanih navijača Albanije iz Skoplja, prestonice Makedonije, koja se nedugo posle "podviga" pohvalila svojim pohodom na Beograd na društvenim mrežama.

Albanski mediji u regionu pišu da je ova grupa preuzela odgovornost za provokaciju letilicom zvanom "dron", uz poruku: "Dela, ne samo reči".

"Dron" je nosio zastavu Velike Albanije, koja je u jednom, kratkom, delu svoje istorije obuhvatala sadašnje delove Srbije, Crne Gore i Makedonije.

"Šverceri", u prilog tvrdnji da oni stoje iza osmišljene provokacije, prilažu i dve slike: na jednoj se vidi zastava kako lebdi iznad stadiona, a iz ugla kamere može se naslutiti da je slikano van stadiona, dok je druga kolaž, na kojem su kadrovi pripreme poletanja, letilice (koja jeste u najmanju ruku slična onoj na video snimku) i "drona" iznad stadiona.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC