• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Aj' Borac, guraj!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Rukometašima Borca pokvario se autobus na putu za Novi Sad gdje igraju meč SEHA lige. Nije im preostalo ništa drugo nego da ga poguraju!

Uprava RK Borac m:tel već duže vrijeme "gura" i čini sve što može da stabilizuje klub, kao i sami igrači koji treniraju i igraju i više i ne pitaju za plate koje im debelo kasne.

Rukometaši Borca su u srijedu morali da zasuču rukave i bukvalno guraju autobus koji im se pokvario na putu za Novi Sad gdje od 19 časova igraju meč 15. kola SEHA lige.

A nije im se pokvario jedan, već dva autobusa!

Praktično nisu ni krenuli, a već u Banjaluci pokvario im se jedan autobus, pa je Borčeva ekspedicija morala da sačeka drugi i poslije sat i po čekanja konačno krenula na put.

Nije prošlo dugo - novi kvar!

Autobus sa Borčevim igračima stao je u Gradišci, i uslijedilo je novih sat i po čekanja da se popravi, a tukometaši Borca morali su da izađu i poguraju ga.

Fotografiju ovog nesvakidašnjeg prizora trener Igor Rađenović postavio je na facebook uz komentar "I drugi autobus se pokvario, možda i stignemo na utakmicu".

Ekspedicija Borca sa nekoliko sati zakašnjenja krenula je na utakmicu sa Vojvodinom koja počinje u 19 časova, a pitanje je da li će uopšte stići na vrijeme.

Na graničnom prelazu u Gradišci, kako saznaje MONDO, više od sat i po čekalo se na rezervni dio za popravak autobusa, a potom je stigao novi, treći autobus koji je pokupio igrače i stručni štab Borca i oni su konačno krenuli ka Novom Sadu.

Nadamo se da će se Borčevi igrači stići na vrijeme i uspjeti bar malo da se odmore kako bi u Novom Sadu pružili dobru partiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC