• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gdje će Saničanin?

Autor mondo.ba

Najstandardniji fudbaler banjalučkog Borca na meti je nekoliko klubova i skoro sigurno napustiće Gradski stadion.

 Siniša Saničanin na meti nekoliko inostranih klubova Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Mladi defanzivac banjalučkog Borca Siniša Saničanin (20) jedini je fudbaler crveno-plavih koji je ove sezone odigrao sve minute u Premijer ligi BiH.

POVEZANE VIJESTI

Dobre igre štopera Borca, koji je najćešće sa Nebojšom Runićem činio odbrambeni zid ispred čuvara mreže Banjalučana, nisu prošle nezapažene, pa je za njegove usluge zainteresovano nekoliko inostranih klubova.

Saničanin se prethodnih dana dovodio u vezu sa članom italijanske Serije A Udinezeom, ali kako je izjavio za "Glas Srpske", nije se radilo o zvaničnoj probi.

"Nigdje nisam bio na zvaničnoj probi, ali smo razgovarali sa čelnicima Udinezea. U narednim danima će se više znati o tome, ali je sigurno da ukoliko ukoliko postignemo dogovor neču zaigrati za ovaj klub, koji nastupa u Seriji A, već ću odmah ići na pozajmicu u Peruđu, člana Serije B", poručio je defanzivac Borca.

JAKUPOVIĆ U JEDINSTVU

Još jedan mladi fudbaler banjalučkog premijerligaša vjerovatno će ove zime promijeniti klupske boje. Napadač Demir Jakupović (19), koji je u tekućem prvenstvu upisao samo jedan nastup (svega osam minuta protiv Veleža), na meti je Jedinstva iz Bihaća, člana Prve lige Federacije BiH.

Osim Udinezea, navodno su za njegove usluge zainteresovani i pojedini klubove iz njemačke druge lige (Minhen 1860), pa čak i Bundeslige (Ingolštat), te bečki Rapid i par klubova iz Superlige Srbije.

Fudbaler rođen u Prijedoru prije svega šest mjeseci prešao je iz matičnog Rudar Prijedora u Borac, te je u samo jednoj polusezoni pokazao da se radi o izuzetno talentovanom igraču.

Na 18 nastupa upisao je svih 1620 minuta, a uspio je da postigne i jedan pogodak, protiv Travnika u pobjedi rezultatom 2:1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC