• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Saničanin na meti Partizana

Autor mondo.ba

Beogradski Partizan zainteresovan za mladog štopera banjalučkog Borca, Sinišu Saničanina.

 Siniša Saničanin ide na probu u FK Partizan Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Za dvadesetogodišnjeg defanzivca, koji je nedavno bio na probi u italijanskom Udinezeu, intersuju se brojni klubovi, među kojima je i Partizan.

Poslije vrlo dobrog posla koji su napravili dovođenjem Aleksandra Subića crno-bijeli sada žele još jednog mladog fudbalera iz banjalučkog Borca.

"Postoji šansa da još prije Nove godine odem u Beograd na probu u Partizan, a potom i u nekoliko austrijskih klubova. Vidjećemo, ponude gode, ali čvrsto stojim na zemlji. Volio bih da promijenim sredinu, međutim, neću po bilo kakvu cijenu otići iz Borca", rekao je Saničanin za "Glas Srpske".

Ni odlazak u Italiju još nije završena priča.

"Zajedno sa menadžerom još očekujem odgovor iz Italije, ali kao što je poznato, moj odlazak na 'čizmu' ne zavisi samo od kvaliteta, već i od Pravilnika o angažmanu stranaca u državnom prvenstvu. Postoji opcija da me angažuju i odmah proslijede u Seriju B do ljeta, a kako sada stvari stoje, to bi bila Peruđa", rekao je Saničanin.

Ugovor s Borcem do ljeta 2017.

Siniša Saničanin stigao je u Borac iz Rudar Prijedora prošlog ljeta i potpisao ugovor sa Banjalučanima do 30. juna 2017. godine. Njegova vrijednsot na tržištu prema specijalizovanom sajtu transfermarkt iznosi 50.000 evra.

 Mladi fudbaler uprkos lošim rezultatima Borca mogao bi da bude zadovoljan polusezonom jer je odigrao svih 18 premijerligaških mečeva i postigao jedan gol.

"Moram biti prezadovoljan, jer mi je tokom jeseni sve išlo na ruku, osim rezultata koje je Borac postigao. Uz sve to odigrao sam i dva meča za rperezentaciju BiH do 21 godine protiv Švajcarske i Engleske, što je svakako doprinijelo mom 'rejtingu'".

On vjeruje da će Borac i naredns sezone igrati premijerligaške mečeve.

"Sa ove dvije vezane pobjede u posljednja dva jesenja kola šanse za opstanak postale su dosta realnije i vjerujem da se do njega može doći. Međutim, problem je što se u ovom trenutku na Gradskom stadionu ništa ne dešava i praktično kao da je sve zamrlo. Vjerujem da će se u narendim danima nešto pomjeriti s mrtve tačke i da će Borac u godini kada proslavlja 90. rođendan uspjeti da obezbijedi opstanak. Da li će to biti sa mnom ili bez mene nije ni važno, najvažnije je da se ispuni cilj", istakao je Saničanin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC