• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najtanji telefon na svetu nudi i ovo

Autor mondo.rs

Kineski proizvođači na sve moguće načine žele da privuku potencijalne kupce.

Kompanija Vkworld radi na novom telefonu pod imenom Crown V8 koji bi trebalo da bude najtanji telefon na svetu – debljine svega 4.7mm.

Ovih dana pojavile su se nove informacije koje otkrivaju neke vrlo zanimljive detalje.

Zadnja strana telefona je slična LG G Flex 2 telefonu, ali razlika ipak postoji. Zaštita pod imenom Scratch Shield dolazi iz Japana, gde se ova tehnologija koristila u auto industriji. Zadnji deo telefona može da menja oblik prilikom primene sile.

Za razliku od LG G Flex 2 telefona kome treba deset minuta da se oporavi od ogrebotina, ovom telefonu je neophodno samo nekoliko sekundi. Možete i preći prstom preko ogrebotina kako biste ih obrisali.

Scratch Shield se ne nalazi samo na zadnjoj strani već i na prednjoj oko ekrana i home tastera. Na prednjoj strani se nalazi i Corning Gorilla Glass četvrte generacije koje je dodatno ojačano.

Takođe, ovaj telefon bi trebalo da ima i infracrveno svetlo koje može da uči i olakšava vam korišćenje uređaja. To znači da ćete moći da kontrolišete klimu u stanu, TV i ostale uređaje raznih proizvođača. Ukoliko ne možete da pronađete željeni uređaj, telefon može da iskopira sve dugmiće sa daljinskog upravljača tog uređaja. Telefon može kontrolisati gotovo sve ovakve uređaje.

Crown V8 će moći da se poveže sa drugim uređajima putem bluetooth tehnologije, pa ćete moći da kontrolišete telefon uz pomoć drugih telefona. Imaćete mogućnost čitanja poruka, slušanja muzike i slično. Možete koristiti telefon i kao bluetooth zvučnik. Tu je i IP67 sertifikat što znači da će biti otporan na prašinu i vodu.

Vkworld Crown V8 će početi da se prodaje sredinom ovog meseca po neverovatnoj ceni od svega 79 dolara. 

Složićete se, zvuči previše dobro da bi bilo istinito. No, na svu sreću nećemo morati još mnogo da čekamo kako bismo se uverili da je sve ovo tačno i da će proizvođač zaista predstaviti ovakav uređaj.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS