• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Puzigaća za MONDO o povratku u Borac...

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Iskusni lijevi bek Bojan Puzigaća u izjavi za MONDO govorio o šansama da ponovo obuče crveno-plavi dres banjalučkog Borca.

 Puzigaća za MONDO o povratku u Borac... Izvor: MN PRESS

Trener Borca Vule Trivunović i uprava Borca postavili su jasan cilj kad su u pitanju pojačanja u sljedećem prelaznom roku, a podvučena su dva imena – Bojan Puzigaća i Petar Kunić.

Želja Borca je da vrati dvojicu igrača koji su ponikli u ovom klubu, a jedan od njih, Bojan Puzigaća u razgovoru za MONDO otkrio je i kolike su šanse da se to desi.

„Interesovanje postoji. Ja sam otvoren za saradnju. Sedam godina nisam bio ovdje, odlazak u inostranstvo mi je prioritet, ali ne isključujem mogućnost da se vratim. Da li će to biti sad, na ljeto ili nekad poslije ne znam. Ako nađemo zajednički jezik, ako bude dobra priča, vidim da Borac ide u dobrom pravcu, tu sam“, rekao je Puzigaća za MONDO.

Borac je klub u kojem je ponikao i s kojim je osvojio šampionsku titulu u Premijer ligi BiH u sezoni 2010/2011, a sa sadašnjim trenerom Vuletom Trivunovićem igrao je u Borcu i Sarajevu.

"Vule je moj dobar prijatelj, kao i Jandrić, sportski direktor, vidjećemo. Spreman sam da pomognem, Borac je moj klub, ja sam se prodao iz Borca, ako bude dobra priča da se vrate domaći igrači koji treba da budu nosioci Borca, kao što je bilo prije kada smo uzeli titulu, ako se dogovorimo, tu sam“.

Puzigaća ima i ponude iz inostranstva, ali ističe da ima još vremena za konačnu odluku.

"Ima ponuda, još je mnogo rano. Ima vremena do prelaznog roka, treniram sa privatnim trenerom, hvala Bogu nemam ni povreda pa vjerujem da neće biti problem da nađem klub. Da li će to biti inostranstvo, da li Borac, ili povratak u drugi bivši klub, Sarajevo, ne znam još. Vidjećemo", rekao je Puzigaća.

Iskusni lijevi bek slobodan je igrač pošto mu je istekao ugovor sa Voždovcem, sa kojim se rastao na prijateljski način.

„Nisam želio da produžim ugovor, a izašli su mi u susret da ne igram zadnja dva kola, zaista smo se prijateljski razišli i Voždovcu želim mnogo uspjeha u budućnosti“, poručio je Puzigaća.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Miroslav Bojko

Puzi i Čuda, lijeva strana za ligu šampiona..

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC