• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Optimizam u Borcu: Napad na Evropu!

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

Banjalučki Borac produžio je saradnju sa četvoricom fudbalera, koji su poručili da "crveno-plavi" imaju kvalitet da u povratničkoj sezoni izbore plasman u Ligu za prvaka BiH, samim tim pokušaju napasti i mjesto koje vodi u Evropu.

 Ivan Delić, Ilija Danilović, Vladan Danilović, Predrag Zekanović produžili ugovor sa FK Borac Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Borac iz Banjaluke osvajanjem titule u Prvoj ligi Republike Srpske nakon jedne sezone u prvoligaškom društvu vraća se u elitni rang bh. fudbala.

Superiorne partije u ligi Srpske, uz adekvatna pojačanja, daju nadu Banjalučanima da će dogodine u Premijer ligi BiH imati bitnu ulogu.

Rukovodstvo kluba užurbano radi na produžavanju ugovora sa igračima koji su dali najveći doprinos osvajanju šampionske titule, a prvi korak bio je novi ugovor za Ivana Delića, prvog strijelca ekipe.

"Postigli smo dogovor o nastavku saradnje i zadovoljan sam zbog toga. Prvi korak je ostvaren, izborili smo povratak u Premijer ligu BiH i mislim da ovaj klub zaslužuje da bude među šest najboljih ekipa BiH", rekao je crnogorski internacionalac.

Prelazni rok kuca na vrata Borca, a na Gradskom stadionu užurbano rade na dovođenju pojačanja. Nemanja Janičić već je parafirao ugovor, a njegovim stopama mogao bi krenuti i Obiora Odita, nekadašnji napadač beograskog Partizana.

"U narednom periodu očekujemo i pojačanja, iako mislim da i sada imamo kvalitet. Iz drugog plana vrebaćemo možda i izlazak na međunarodnu scenu, a zašto ne probati osvojiti i titulu? Hvala navijačima na izvanrednoj podršci tokom cijele sezone. Nadam se da ćemo i dogodine zajedničkim snagama pokušati da ispunimo ciljeve koje klub postavi pred nas", rekao je Delić.

Na ukazanom povjerenju Upravi kluba zahvalili su se Vladan i Ilija Danilović i Predrag Zekanović, koji su potpisali nove, trogodišnje ugovore do 2020. godine.

"Meni je posebno drago što smo izborili povratak u Premijer ligu BiH, jer sam bio ovdje kada smo ispali i znam kako sam se osjećao tada", poručio je Zekanović.

Sportski direktor Oliver Jandrić na predstavljanju novog šefa stručnog štaba Željka Vranješa poželio je mnogo sreće novom kormilaru "crveno-plavih", te još jednom naglasio da klub nastavlja sa politikom forsiranja domaćih snaga.

"Produženje ugovora sa četvoricom igrača, koji su bitan faktor u klubu, je još jedan pokazatelj naše priče da ćemo se oslanjati na domaće igrače, ali i stručnjake. Naravno, onoliko koliko budemo mogli. Želim im svima mnogo sreće", kazao je Jandrić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC