• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krstajić nije napadnut niti napušta Radnik

Autor mondo.ba

Predsjednik Radnika Mladen Krstajić demantovao je medijske spekulacije da napušta bijeljinski klub i da je fizički napadnut u Bijeljini.

 Mladen Krstajić demnatovao da je napadnut i da napušta FK Radnik Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Sarajevski mediji su pisali da Krstajić sigurno napušta funkciju u semberskom klubu jer je propustio gostovanje u Zenici, gdje je ekipa Mladena Žižovića poražena od Čelika (3:0) u četvrtom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Korak dalje napravio je jedan banjalučki portal objavivši da je Krstajić fizički napadnut u Bijeljini od Mladena Krajišnika, oca fudbalera Damjana, koji je prošao Radnikovu školu fudbala, a sada je u Zvijezdi 09.

Klupski sajt Semberaca u tekstu "Psi laju, karavani prolaze" navodi da nije došlo ni do kakvog fizičkog napada niti će Krstajić napustiti klub. Kao razlog izostanka sa "Bilinog polja" navedene su obaveze koje je imao kao pomoćnik selektora Srbije Slavoljuba Muslina.

"Ne, ne, nema govora o napuštanju Radnika. Tu sam uz ovaj klub, čvrsto stojim uz ljude koji ga zajedno sa mnom vode. Došao sam tu radi svojih prijatelja i nastaviću im pomagati. Dok sam na čelu kluba, a tu ću biti sve dok me ne otjeraju, igraće se onako kako ja budem svirao", rekao je Krstajić.

Prvi čovjek semberskog kluba je poručio i da se ne bavi politikom niti ga zanima porijeklo fudbalera koji brane boje njegovog tima.

"Odrastao sam u multietničkoj sredini, igrao i živio u velikim evropskim gradovima i ne želim uopšte da budem dio bilo kakvih priča koje imaju veze sa nacionalizmom. Čovjek sam od sporta, politikom se nisam i nikada neću baviti, a još jednom ću ponoviti, dok se pitam za nešto u Radniku će igrati samo igrači koje ja i moji saradnici dovedemo. Kako se oni zovu, šta su po nacionalnosti, uopšte nas ne interesuje", dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC