• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi udarac za Borac

Autori mondo.ba Autori Bojan Jakovljević

U duelu sa Slobodom u Tuzli, u srijedu, "crveno-plavi" biće lišeni usluga dva veoma bitna fudbalera.

 Sloboda Borac najava Aleksandar Radulović i Mladen Veselinović ne igraju zbog kartona Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Osim bodova, Borac je protiv Krupe (0:1) ostao i bez dva veoma bitna fudbalera, Aleksandra Radulovića i Mladena Veselinovića, koji su u komšijskom derbiju zaradili treće žute kartone, odnosno automatsku suspenziju, pa treneru Igoru Jankoviću neće biti na raspolaganju za duel sa tuzlanskom Slobodom u srijedu.

Zanimljivo, upravo ova dva igrača jedini su u redovima "crveno-plavih" kojima je prijetila suspenzija i baš njih dvojica dobili su kartone onda "kada nisu smjeli".

To je apostrofirao i strateg Banjalučana, koji zbog eventualne kazne od strane Fudbalskog saveza BiH nije želio da komentariše suđenje arbitra Zorana Grbića iz Prijedora.

"Ne želim komentarisati način na koji su naši igrači dobili kartone. Neću ništa da pričam, jer bih bio kažnjen od strane Saveza. Ali, ciljano igrači koji imaju dva žuta kartona dobijaju treći, iz iks, ipsilon razloga. Malo je to tragično, ali šta je, tu je", bio je vidno razočaran Janković nakon gubitka bodova na domaćem terenu, ali i svjestan činjenice da će njegov tim dodatno biti oslabljen u narednom kolu.

A 21. kolo na rasporedu je već u srijedu. Borac će, dakle, gostovati na "Tušnju" ekipi Slobode, kojoj su bodovi prijeko potrebni u borbi za opstanak.

"Imamo dovoljan broj igrača, pokušaćemo se konsolidovati kako bi pružili dobru partiju u Tuzli. Sloboda je izuzetno kvalitetna ekipa. Uložili su mnogo novca tokom pauze da ostanu u ligi. Pokušaćemo se predstaviti što bolje tuzlanskoj publici kako bi se u Banjaluku vratili neporaženi", poručio je kormilar Borca.

Aleksandar Kondić i Siniša Dujaković od ranije su povrijeđeni i njihov povratak na teren tek se očekuje, dok u protokolu za duel sa Krupom nije bio ni golman Nemanja Trkulja.

Svi ovi problemi sa igračkim kadrom dodatno utiči na raspoloženje u taboru Banjalučana, koji su nakon dva poraza na otvaranju drugog dijela sezone sve dalje od Lige za prvaka.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Neshvatljivo

Meni je neshvatljivo da igraci poput Cudica i Dujakovica uopste treniraju sa ekipom a kamoli da igraju u prvoj. Treneru stavi prst na celo. Majkic ti nije odigrao minuta, igra je katastrofa, mijenjaj nesto

Vultures

Druga liga le le le......tamo nam je mjesto.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC