• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džaja: Nemoguće da smo svi krivi, samo Vico nije!

Autor mondo.ba

Nakon što je potpredsjednik Borca Vico Zeljković Fudbalski klub Džaja, Milivoja Glišića i njegovog sina nazvao "grobarima banjalučkog kluba", oglasio se pomenuti klub zvaničnim saopštenjem i najavio tužbu.

 FK Džaja, saopštenje na saopštenje FK Borac Izvor: Goran Arbutina/MONDO

"FK Džaja demantuje sve navode potpredsjednika UO FK Borac Vice Zeljkovića, jer očigledno svoj neuspjeh i pogrešno vođenje Velikana iz Platonove želi pripisati našem klubu, koji apsolutno sa time nema nikakve veze.

Po izjavama Vice Zeljkovića, i to unazad godinu dana ispada da su krivci za loše rezultate i stanje u FK Borac: Darko Maletić, Vule Trivunović, Oliver Jandrić, Željko Vranješ, Igor Janković, Boris Raspudić, Bobo Starčević, Goran Galešić, Stojan Malbašić i FK Džaja", što je apsurd!

Nemoguće je da smo svi mi krivci, a da je Vico Zeljković u pravu.

Vico Zeljković je prvi potpredsjednik u Istoriji FK Borac koji je okupirao Gradski stadion i sistematski otjerao najvjernije i najvatrenije navijače FK Borac (Lešinare) sa Gradskog stadiona.

Mislim da je konačno vrijeme da Vico Zeljković prestane sa sprovođenjem diktature, obmanjivanjem javnosti i manipulisanjem činjenica, te da shvati da nije dostojan jedne takve funkcije, kao što je funkcija potpredsjednika FK Borac a da je to tako potvrdilo se i danas.

Mi iz Uprave FK Džaja smo ovih dana bili pod ogromnim pritiscima da pristanemo na jednu ogromnu prevaru, bez ikakvih garancija, a samoj Upravi FK Borac Banjaluka nudili krajnje realno i izvodljivo rješenje ovog problem tj. odgađanjem potraživanja naših sredstava, i to na 24 mjeseca, počev od 1. avgusta.

Moramo da napomnemo da od Uprave FK Borac nismo tražili unaprijed nijednu marku, već neki vid garancije, što su oni uporno odbijali.

E, sad ko je kriv za današnje stanje FK Borac treba da presude građani Banjaluke, a ne Vico Zeljković, jer je njegova nepromišljena reakcija sasvim očekivana - čovjek hoće da opere svoj neuspjeh i da krivicu traži u drugima.

Što se tiče današnje sramne Izjave Vice Zeljkovića i njegovih lažnih navoda da su FK Džaja tj. Milivoje Glišić i njegov sin Dado "Grobari banjalučkog fudbala", možemo mu samo poručiti da ćemo ga za ovu klevetu i vrijeđanje tužiti.

Naše navode potkrepljuju i sve poruke sa Vibera i sms poruke, između nas i Vice Zeljkovića, a koje dokazaju da je FK Džaja još jedanput trebao biti "žrtva" velike prevare od strane Vice Zeljkovića.

Iskreno nam je žao FK Borac ali mislim da je vrijeme da se probudi Banjaluka i konačno oslobodi Velikana iz Platonove", navedeno je u saopštenju FK Džaja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC