FK BORAC: Danilović nije prodan!

Mladi veznjak Boraca Vladan Danilović pod ugovorom je sa Borcem, a ne sa menadžerskom agencijom, tvrde u FK Borac.

FK BORAC: Danilović nije prodan! Foto: MONDO/Goran Arbutina

Tokom protekle sezone mnogo se govorilo o odlasku mladog igrača Borca Vladana Danilovića, a u prošlom zimskom prelaznom roku iz kluba je saopšteno da je on prodan „jednoj poznatoj menadžerskoj agenciji“.

Sportski direktor Borca Marko Maksimović, međutim, u srijedu je govoreći o igračkom kadru novinarima otkrio da je Danilović ipak pod ugovorom sa klubom, a ne u vlasništvu agencije.

"Danilović ima ugovor sa FK Borac. Mi očekujemo odlazak Vladana Danilovića, nekih stvari oko toga je bilo. Klub nije bio zadovoljan finansijskom ponudom i čekamo nešto što se dugo radi. Svjetsko prvenstvo je i svi transferi se završavaju polako i u miru. Ako budemo igrali Prvu ligu RS male su šanse da Vladan ostane. Ako budemo igrali Premijer ligu nemamo ništa protiv da on ostane. Ali ono što znam je da će on otići iz Borca, samo ćemo vidjeti gdje šta i kako“, rekao je Maksimović.

Na pitanje kako to da je Danilović igrač Borca, ako je prodan menadžerskoj agenciji u zimskom prelaznom roku, Maksimović je odgovorio:

"Što se tiče agencije i tog, bio je dogovor da po isplati kompletnog iznosa on postane igrač agencije. Kompletan iznos koliko ja znam nije isplaćen i on je Borčev igrač. Ja sad ne mogu da ulazim u to šta su ljudi iz kluba pregovarali, ali on ima ugovor sa Borcem", rekao je Maksimović.

Danilović se u srijedu pojavio i na prozivci igrača, odnosno sastanku poslije kojeg će biti obavljen razgovor sa svima, dok se početak priprema očekuje nakon konačne odluke UEFA o tome da li će Borac igrati Premijer ligu BiH ili Prvu ligu RS.

Tagovi:

Ostale vijesti