• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FK BORAC: Danilović nije prodan!

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Mladi veznjak Boraca Vladan Danilović pod ugovorom je sa Borcem, a ne sa menadžerskom agencijom, tvrde u FK Borac.

 Vladan Danilović nije prodan, ima ugovor sa FK Borac Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Tokom protekle sezone mnogo se govorilo o odlasku mladog igrača Borca Vladana Danilovića, a u prošlom zimskom prelaznom roku iz kluba je saopšteno da je on prodan „jednoj poznatoj menadžerskoj agenciji“.

Sportski direktor Borca Marko Maksimović, međutim, u srijedu je govoreći o igračkom kadru novinarima otkrio da je Danilović ipak pod ugovorom sa klubom, a ne u vlasništvu agencije.

"Danilović ima ugovor sa FK Borac. Mi očekujemo odlazak Vladana Danilovića, nekih stvari oko toga je bilo. Klub nije bio zadovoljan finansijskom ponudom i čekamo nešto što se dugo radi. Svjetsko prvenstvo je i svi transferi se završavaju polako i u miru. Ako budemo igrali Prvu ligu RS male su šanse da Vladan ostane. Ako budemo igrali Premijer ligu nemamo ništa protiv da on ostane. Ali ono što znam je da će on otići iz Borca, samo ćemo vidjeti gdje šta i kako“, rekao je Maksimović.

Na pitanje kako to da je Danilović igrač Borca, ako je prodan menadžerskoj agenciji u zimskom prelaznom roku, Maksimović je odgovorio:

"Što se tiče agencije i tog, bio je dogovor da po isplati kompletnog iznosa on postane igrač agencije. Kompletan iznos koliko ja znam nije isplaćen i on je Borčev igrač. Ja sad ne mogu da ulazim u to šta su ljudi iz kluba pregovarali, ali on ima ugovor sa Borcem", rekao je Maksimović.

Danilović se u srijedu pojavio i na prozivci igrača, odnosno sastanku poslije kojeg će biti obavljen razgovor sa svima, dok se početak priprema očekuje nakon konačne odluke UEFA o tome da li će Borac igrati Premijer ligu BiH ili Prvu ligu RS.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC