• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Repeša o "zmajevima": Treba vjerovati u uspjeh

Autor mondo.ba

Novi selektor košarkaške reprezenacije BiH smatra da bh. tim ima potencijal i kvalitet, ali da je potrebna vjera u uspjeh.

 Jasmin Repeša selektor košarkaške reprezenacije BiH Izvor: MN PRESS

Jasmin Repeša novi je selektor košarkaške reprezentacije BiH, javljaju federalni mediji.

Nakon što je Mensur Bajramović dobio angažman u Hong Kongu KS BiH je uspio da se u kratkom roku dogovori sa bivšim selektorom Hrvatske i trenerom Cibone, Cedevite, Splita, Milana, Bolonje...koji u Sarajevo na završne pregovore dolazi sutra pišu federalni mediji.

Hrvatski stručnjak će na ovoj poziciji zamijeniti Duška Vujoševića koji je zbog zdravstvenih problema raskinuo ugovor sa Košarkaškim savezom BiH.

"Smatram da ova reprezentacija ima potencijala i kvaliteta da napravi dobre stvari. Moramo vjerovati da možemo ići dalje, premda situacija nije baš sjajna, ali može se napraviti rezultat ako svi igrači dođu s velikim entuzijazmom i vjerom u uspjeh", podvukao je Repeša u izjavi za federalne medije i dodao da je već razgovarao i sa sada već bivšim selektorom Vujoševićem u vezi igračkog kadra.

Reprezentaciji BiH u ponedjeljak bi se trebao priključiti i Nemanja Gordić, koji se na prošlom okupljanju pred duele sa Francuskom i Belgijom nije pojavio iako je bio pozvan.

Bh. košarkaši će se okupiti u ponedjeljak u 14 časova u Sarajevu, a Finskoj gostuju 13. septembra dok 16. septembra u glavnom gradu BiH dočekuju Češku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC