• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorović demantovao Krstajića: Grujić nije odbio mlade!

Autor mondo.rs

Goran Đorović istakao da Marko Grujić nikada nije odbio da igra za mladu reprezentaciju, a da nije imao opravdan razlog. Još jednom se dovedena u pitanje istinitost riječi selektora "A" tima Mladena Krstajića.

 Goran Đorović - Marko Grujić nikada nije odbio mladu reprezentaciju Izvor: MN PRESS

Selektor Srbije Mladen Krstajić, prema sopstvenim tvrdnjama, odrekao se Marka Grujića zbog toga što je fudbaler Herte odbio da se odazove pozivu u mladu reprezentaciju.

 "Grujića izuzetno cijenim, momak je za desetku, ali on je odbio mladu reprezentaciju. I sada je trebalo da ga zovem u "A selekciju", a odbio je mladu? To bi bio apsurd", rekao je Krstajić nakon objavljivanja spiska igrača za utakmice sa Nemačkom i Portugalom.

Međutim…

Selektor mlade reprezentacije Goran Đorović demantovao je tvrdnje kolege seniorskog tima.

Naime, Đorović je izjavio da vezni fudbaler bundesligaša nijednom nije odbio da igra za "orliće" i da računa na njega ovog ljeta za Evropsko prvenstvo za mlade.

"Razgovarao sam sa Markom i na njega računam isto kao na sve ostale igrače. On tačno zna da ja kažem ono što mislim. Niko neće saznati šta smo nas dvojica razgovarali, jer to treba da ostane između nas", naveo je Đorović za "Mozzartsport".

Selektor mladih je rekao da je Grujić uvijek iz opravdanih razloga bio odsutan iz reprezentacije.

"Nisam imao nikakav problem s njim, uvijek je bio na mom spisku kada nije bio sa A timom. Posljednji put je klub tražio da ga oslobodimo obaveza da bi se tamo bolje adaptirao, imao je i problem s povredom... Nikad neću reći ono što nije istina. Šta se dešavalo u Rusiji na Mundijalu, ja to ne znam. Možda je bilo problema u komunikaciji, ali ja nemam problem s njim", istakao je Goran Đorović i tako možda otvorio novi front u nacionalnom timu.

Luka Milivojević, Matija Nastasić i Ivan Obradović su ranije odbili da igraju za "orlove" dok je Krstajić selektor, optuživši ga da ne govori istinu.

Izgleda da je poslije ovih Đorovićevih riječi otvoren novi front u nacionalnom timu…

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC