• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodić o licenci Borca: Koga su zmije ujedale...

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Trener Borca Darko Vojvodić u prvom obraćanju novinarima poslije osvajanja titule šampiona Republike Srpske poručio da se crveno-plavi naredne sezone nikome neće sklanjati u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

 Darko Vojvodić: Prvo obraćanje poslije osvojene titule šampiona RS 2019. Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Borac je osigurao šampionski pehar u prethodnom kolu i to na gostovanju kod "krajiškog rivala" Rudara u Prijedoru (1:3), pa se subotnji derbi sa Slogom na Gradskom stadionu dočekuje bez imperativa. 

Vojvodić je u najavi meča sa timom iz Gornjeg Crnjelova istakao da je ispunio obećanje dato prošlog ljeta i da je to u ovom trenutku najvažnije.

"U Prijedoru smo i matematički osigurali titulu i vratili se tamo gdje nam je i mjesto. Ispunili smo ono što smo obećali prošlog ljeta i moram da kažem da sam ponosan na sebe što sam tada ostao u klubu. Što nisam poput mnogih pobjegao iz Borca i što sam napravio respektabilnu ekipu, koja je superiorno izborila povratak u Premijer ligu Bosne i Hercegovine", izjavio je trener Borca.

Vojvodić se potom zahvalio ljudima koji vode banjalučki klub s posebnim naglaskom na predsjednika Vicu Zeljkovića, ali i novinarima koji su ove sezone pratili crveno-plave.

"Gospodin Zeljković je iz ništa napravio veliki posao i njegove zasluge za uspjehe su zaista ogromne, kao i drugih ljudi koji rade u Borcu", dodao je Vojvodić i čestitao na velikom uspjehu.

"Samo mi znamo kako nam je bilo od Tjentišta ljetos pa do sada. Razmjere ovog uspjeha će se tek vidjeti sljedeće godine", podvukao je šef struke crveno-plavih.

ISKUSNIMA "VOLJNO"

Vojvodić će iskusnijim igračima do kraja sezone dati slobodno."Nema razloga da maltretiramo Sašu Kajkuta, Stojana Vranješa ili Miloša Žeravicu. Pustićemo ih na zaslužene odmore a daću priliku mladima".

 A da bi uopšte nastupili u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, Borcu će biti potrebno da do kraja maja riješi dugovanja u visini od 250.000 KM kako bi dobio licencu za nastup. Upravo je zbog nedobijanja licence na kraju prošle sezone i administrativnim putem izbačen iz prvenstva BiH.

"Predsjedniku (Vico Zeljković) treba skinuti kapu i ne sumnjamo da će i taj dio završiti na pravi način. Koga su zmije ujedale i guštera se boji, a znate svi kako je Borac izbačen na kraju prošle sezone. Na najgori, najbesramniji, najgnusniji način...Nemam riječi da to opišem, ali vratili smo se i zbog svega toga, zbog grada, navijača, treba da budemo pravi u Premijer ligi BiH. Da čuvamo obraz i čast, dostojanstvo i da se nikome ne sklanjamo. Kunem vam se da se nikom u Banjaluci nećemo sklanjati".

Za nešto više u Premijer ligi BiH naredne sezone, Borcu će svakako biti potrebna i pojačanja...

"Napravljen je dobar i zdrav kostur tima. A na njega je lako 'nakalemiti' druge igrače. Dao sam šansu svima i to je bilo besprijekorno jer smo doživjeli samo jedan poraz", izjavio je Vojvodić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC