• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borenović o Savjetu ministara: Dobra stvar je što od njih niko ništa ne očekuje

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

LIder PDP i poslanik u PS BiH Branisla Borenović kaže da u prijedlogu saziva novog Savjeta ministara ima samo jedna dobra stvar, a to je "niko nema ama baš nikakvih očekivanja i ako slučajno i urade nešto pozitivno, to će biti potpuni šok".

 Branislav Borenović Izvor: Mondo - Slaven Petković

"Ima nas koji ćemo, između ostalog zbog ličnog integriteta, digniteta i dostojanstva, apsolutno glasati protiv ovog sastava. Ima i onih kojima je granica trpljenja poniženja beskonačna. Neka nastave tako, to je njihova lična odluka, u skladu sa njihovim integritetom", rekao je Borenović tokom današnje diskusije na sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH na kojoj se raspravlja o imenovanju novog Savjeta ministara, saopšteno je iz PDP

Borenović kaže da je jedino pozitivno u novom sazivu novog Savjeta ministara to što od njih niko ne očekuje ništa.

"Ovakvo formiranje Savjeta ministara, najbolje se opisuje jednom riječju njihovog selektora Milorada Dodika: otaljavanje. Po principu hajde da to otaljaju što prije, da se podijeli plijen, privilegije, fotelje, te da nastave na način kako je to bilo i u prethodnom sazivu – nečinjenjem, neradom, nekompetencijama, irelevantnošću većine predloženih ministara koji su tu samo da udovoljvaju ličnim prohtjevima pojedinaca. Nema ovdje ni riječi više o nekim najavljivanim velikim ekonomskim projektima, nema vizije, nema smanjenja stope PDV-a, a riječ akcize se više ne spominje. Niko ne priča šta će ovi „reprezentativci“ raditi, niti šta je posao ovih skandal ministara, učesnika korona žurki, optuživanih za pronevjere, krivotvorenja ali i malverzacije sa biračkim odborima na proteklim izborima", rekao je Borenović.

Borenović je istakao da novi saziv, osim puke podjele fotelja, odražava i oduživanje za razne performanse i glumatanja u predizbornoj kampanji.

"Jedno je sigurno: nakon izbora ovakvog Savjeta ministara, više nas ništa ne može iznenaditi", poručio je Borenović.

Povezano

Još iz INFO

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Banjalučanin

Evo sve ove godine smo vidjeli šta si ti pružio i napravio….

MONDO REPORTAŽE