• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jednostavan recept za kaloričan doručak: Pohovano jaje na oko

Autor Dušan Volaš

Ako volite jaja na oko, probajte da ih ispohujete. Jesu kalorična, ali su i mnogo ukusna.

 Pohovano jaje na oko recept Izvor: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/COOKISTWOW

Doručak je najbitniji obrok, a većina ljudi najčešće sprema jaja. Bilo da ih kuva, pravi omlet ili kajganu, jaja su puna proteina i pomoći će vam da dan započnete puni energije i da duže vrijeme ne osjećate glad. Nemojte da preskačete doručak čak i ako mislite da nemate vremena, odvojite samo par minuta da nešto prezalogajite. Mi vam predlažemo jaja na oko, ali kakva vjerovatno niste jeli do sada. Ispohujte ih nikad jednostavnije. Možda vam djeluje komplikovano jer jaja su pipava za pohovanje, ali pomoću ovog trika napravićete ih savršno u svega par minuta.

Sastojci:
4 jajeta
100 g prezle

Priprema:
U tanjir sipajte prezle i preko razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lijepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve bjelanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrijali ulje. Pržite po par minuta sa obje strane. Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.

(Stvar ukusa)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop