• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pileće belo meso sa njokama

Lako i ukusno, evo dobre ideje za ručak.

Isprobajte ovaj jednostavan recept za ukusnu piletinu sa njokama.

Sastojci:

40 grama putera

Kašika maslonovog ulja

Glavica crnog luka, sitno iseckanog

50 grama celera, sitno iseckanog

Dva čena belog luka, sitno iseckana

Timijana po ukusu

500 mililitara neutralne pavlake za kuvanje

400 mililitara pileće supe (iz kocke)

Jedna veća šargarepa, očišćena i sitno iseckana

Šolja spanaća, sitno iseckanog

Oko 600 grama pilećeg belog mesa, iseckanog na kockice

450 grama njoka

So i biber po ukusu

Priprema:

U većoj šerpi zagrejte puter i maslonovo ulje. Dinstajte crni luk, celer i beli luk, dok luk ne počne da poprima zlatnožutu boju, dodajte pileće belo meso i dinstajte dok ne bude gotovo.

Zatim polako dolivajte neutralnu pavlaku i pileću supu, i mešajte dok ne počne da se zgušnjava. Dodajte šargarepu, spanać, pileće meso, timijan, so i biber, njoke i kuvajte dok njoke ne budu gotove. Ako želite ređi sos, dodajte još pileće supe iz kocke.

Služite toplo.

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop