• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fileti lososa pečeni u foliji

Sprema se lako, a ukus je veoma bogat.

Evo sjajne ideje kako da spremite lososa, na brz i jednostavan način.

Sastojci:

Četiri fileta lososa

Dve kašičice maslinovog ulja plus dve kašike

So i biber po ukusu

Tri paradajza isečena na kockice

Dva vlašca

Dve kašike soka od limuna

Kašičica suvog origana

Priprema:

Zagrejte rernu na 200 stepeni.

Filete lososa poprskajte samo sa jedne strane mešavinom dve kašičice maslinovog ulja, soli i bibera. U posudu srednje veličine stavite iseckan paradajz i vlašac, dve kašike maslinovog ulja, sok limuna, origano, so i biber i dobro izmešajte.

Na komad folije stavite filete lososa, tako da je nauljena strana okrenuta ka foliji. Ivice folije savijte tako da napravite ovalni oblik, pa na filet odozgo kašikom nanesite mešavinu paradajza i ostalih sastojaka.

Zatim ivice folije preklopite skroz preko lososa i tako uradite sa svakim filetom. Tako zatvorene u foliju poređajte ih na veći pleh i pecite oko 25 minuta. Nakon toga velikom metalnom kašikom filete u foliji prebacite na tanjir i poslužite.

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop