• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Radojković i Astrahan na Danima Srebrenice

U okviru Dana Srebrenice u Narodnoj biblioteci organizovano druženje sa beogradskim književnicima Vojislavom Radojkovićem i Karlom Astrahanom

 Radojković i Astrahan na Danima Srebrenice Izvor: MONDO

U okviru tradicionalne kulturno-sportske i privredne manifestacije "Dani Srebrenice 2011" danas će Savjet mladih iz ovog mjesta organizovati kviz takmičenje za mlade pod nazivom "Ko zna, zna".

Održaće se i sportska takmičenja srednjoškolaca, a posjetioci mogu posjetiti foto izložbu srednjovjekovnih nekropola stećaka na srebreničkom području, foto izložbu istorijskog, kulturnog i prirodnog naslijeđa ove opštine, te izložbu likovnih i literarnih radova osnovaca i srednjoškolaca u Kulturnom centru.

Pored ovih izložbi juče je u Narodnoj biblioteci organizovano druženje sa beogradskim književnicima Vojislavom Radojkovićem i Karlom Astrahanom, koje je bilo veoma posjećeno.

Oni su odgovarali na mnoga pitanja ljubitelja pisane riječi, govorili o svojim djelima i iznosili svoja iskustva o načinu stvaranja književnih djela, inspiraciji, književnom nagonu i velikom truedu koji je neophodno uložiti da se stvori istinsko umjetničko djelo.

Jučerašnji program je završen izuzetno posjećenim koncertom narodne muzike na kome su nastupili poznati pjevači Asim Brkan, Nihad Alibegović i još nekoliko manje poznatih izvođača.

Organizatori jedanaestih "Dana Srebrenice" su Kulturni centar, sportski klubovi i nekoliko nevladinih organizacija iz Srebrenice uz pokroviteljstvo opštine.

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop