• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petru Božoviću nagrada "Pavle Vuisić"

Glumcu Petru Božoviću uručena je nagrada za životno djelo "Pavle Vuisić", u okviru 46. festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma "Filmski susreti"

 Petru Božoviću nagrada "Pavle Vuisić" Izvor: MONDO

Nagradu, koja je sinoć uručena Božoviću, dodjeljuje Udruženje filmskih glumaca Srbije na osnovu odluke žirija koji čine troje posljednjih dobitnika ovog priznanja.

Festival će biti nastavljen večeras na Ljetnoj pozornici u drevnoj Tvrđavi gdje će biti prikazani filmovi "Neprijatelj" Dejana Zečevića i "Sestre" Vladimira Paskaljevića.

Do kraja festivala, koji se završava u četvrtak, 25. avgusta, biće prikazani "Kako su me ukrali Nemci", "Zajedno" i "Sinema komunisto".

Na festivalu su već prikazani filmovi "Miris kiše na Balkanu", "Zduhač znači avantura", "Beli, beli svet", "Beli lavovi", "Montevideo, bog te video" i "Šišanje".

Prema tradiciji, na kraju festivala najboljim protagonistima biće dodijeljene nagrade za najbolje ostvarenje Gran pri ''Naisa", za najbolju žensku "Carica Teodora" i za najbolju mušku ulogu "Car Konstantin", kao i povelje za nabolju epizodnu žensku i mušku, te debitantsku ulogu.

Na zatvaranju festivala biće predstavljen gostujući film "Sinema komunisto" rediteljke Mile Turajlić, kao i film Darka Bajića "O, Gringo" o fudbaleru Dejanu Pektoviću, koji je karijeru počeo u niškom "Radničkom", a najveći uspjeh postigao u Brazilu.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop