• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ulaznice za MESS u prodaji

Počela je rezervacija i prodaja ulaznica za predstave 51. Internacionalnog teatarskog festivala MESS.

 Ulaznice za MESS u prodaji Izvor: MONDO

Od 30. septembra do 09. oktobra, 51. Internacionalni teatarski festival MESS publici u Sarajevu i Zenici predstaviće 32 teatarska ostvarenja iz cijelog svijeta.

Festivalski programi World MESS, Mittel Europa, Future MESS i Children MESS dovešće oko 500 gostiju iz 15 zemalja. Za kupovinu u periodu od 19. do 25. septembra omogućeni su posebni popusti, dok je Festival MESS i ove godine vodio računa o penzionerima, studentima te pozorišnim djelatnicima.

Zahvaljujući podršci Opština Centar i Stari grad, cijene ulaznica dječijih predstava za kolektivne dolaske vrtićima, osnovnim i srednjim školama iznosiće 1 KM.

Od 30. septembra ulaznice će se prodavati na biletarnicama pozorišta u kojima se igraju predstave. Inače, sve predstave su titlovane na naš jezik.

"U periodu od 19.septembra do 25.septembra možete rezervisati i kupiti komplete ulaznica sa popustom od 30 odsto od ukupne cijene što iznosi 140 KM, dok se za pojedinačne ulaznice odobrava popust od 20 odsto“, istakla je Dajana Gurda, event i protokol managerka Festivala MESS, te naglasila da će se u periodu od 25.– 30.septembra kompleti ulaznica moći kupiti po redovnoj cijeni od 200 KM.

Kao i prethodnih godina Festival MESS daje popust na kupovinu kompleta za studente, pozorišne radnike i penzionere od 40 odsto od ukupne cijene što iznosi 120 KM, dok za kupovinu pojedinačnih ulaznica popust iznosi 20 odsto.

Program pogledajte ovdje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop