• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otkazan koncert za pomoć maloj Anđeli

Otkazan humanitarni koncert za petogodišnju Anđelu Stanišić koji je trebalo da bude održan večeras u Narodnom pozorištu RS

 Otkazan koncert za pomoć maloj Anđeli Izvor: MONDO

Humanitarni koncert za petogodišnju Anđelu Stanišić, kojoj je za operaciju srca u Italiji potrebno 30.000 evra, a koji je trebalo da bude održan večeras u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci otkazan je, saopšteno je iz Udruženja "Jedno srce jedan svijet", koje je organizator koncerta.

"Koncert je otkazan zbog neprofesionalnog odnosa rukovodstva Narodnog pozorišta Republike Srpske prema našoj manifestaciji koju smo bili organizovali", navodi se u saopštenju. Organizatori su uputili izvinjenje svim učesnicima koji su se dobrovoljno odazvali da pomognu održavanje koncerta.

Predsjednik Udruženja "Jedno srce, jedan svijet" Slavoljub Stanišić rekao je Srni da je humanitarni koncert za petogodišnju Anđelu Stanišić, koji je trabalo da bude održan večeras u Narodnom pozorištu Republike Srpske (RS) u Banjaluci, otkazan zbog neprofesionalnog odnosa rukovodsta pozorišta prema ovoj manifestaciji.

"Ovo je već drugi put da nam Narodno pozorište RS pomjera termin, tako da smo jednostavno bili primorani da otkažemo koncert", rekao je Stanišić. On je izrazio nadu da će koncert za malu Anđelu uskoro biti održan i da će druga lokacija biti, najverovatnije, Vojnički klub u kasarni "Kozara" u Banjaluci.

Stanišić je pozvao sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da pozovu humanitarni broj 1415 i daruju jednu KM za liječenje male Anđele.

Na putu do izlječenja Anđeli su potrebne još dvije operacije. Sljedeća operacija zakazana je za kraj oktobra u Italiji. "Za ovu operaciju je potrebno 30.000 evra da bi srce Anđele nastavilo da kuca", rekao je ranije Srni Slavoljub Stanišić, predsjednik Udruženja "Jedno srce jedan svijet".

(Srna/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop