• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirjana Joković opet snima u Srbiji

Autor mondo.rs

Glumica, koja godinama živi u Americi, posle sedam godina snima u Srbiji.

Mirjana Joković, koju publika pamti iz ostvarenja "Zaboravljeni", "Vukovar: Jedna priča", "Podzemlje", "Stršljen", i "Vratiće se rode", posle sedam godina će opet igrati u domaćem projektu.

Jokovićeva će igrati jednu od glavnih uloga u novom filmu scenariste i reditelja Miloša Radovića, koji će se zvati "Mašinovođa".

U filmu igraju Lazar Ristovski, Petar Korać, Jasna Đuričić, Milorad Mandić, Danica Ristovski, Goran Šušljik, Hristina Popović, Bojan Žirović i Teodora Ristovski. Mirjana će se ekipi pridružiti kada se snimanje bude nastavilo u maju, u Beogradu i na crnogorskom primorju.

"Mira dolazi iz Holivuda, igraće psihijatra pred penzijom kom se ispovedaju mašinovođe kojima se dogodi da nekoga pregaze. Nismo zajedno radili od 'Podzemlja' i radujem se što ćemo ponovo snimati zajedno", rekao je Ristovski za "Informer".

Isti list podseća da je Mirjana imala ulogu i u filmu "Sobarica i senator" sa Dženifer Lopez, ali da zbog odluke da ne prihvata "bilo kakve" uloge ni u Americi u poslednjih nekoliko godina nije snimila neki veći projekat.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop