• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Festival plesa u Banjaluci

Autor SRNA

Banjalučki plesni studio "Siti džez" organizuje Sedmi međunarodni festival plesa "Siti džez i prijatelji", koji će okupiti više od 100 učesnika iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i BiH.

Festival će biti održan u nedjelju, 13. septembra, u Dječijem pozorištu Republike Srpske u Banjaluci, sa početkom u 19.30 časova.

Umjetnički rukovodilac ovog plesnog studija Tanja Dukić Čičić navela je da će Festival predstavlja drugu fazu pojekta "Siti džez – 15 godina sa vama", kojim se obilježava 15 godina postojanja i uspješnog rada ovog plesnog studija.

"Ovoj završnoj fazi prethode seminari eminentnih stručnjaka Blaža Godeca i Renate Alibegović iz Slovenije, te Andree Solomun i Eme Janković iz Hrvatske", rekla je Čičićeva na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Prema njenim riječima, na završnoj manifestaciji biće prikazano 25 najatraktivnijih koreografija iz svijeta modernog plesa i savremenog pokreta.

"Ideja ovog festivala je da mladi ljudi, koji neprestano učestvuju na raznim takmičenjima, dobiju priliku da ljepotu pokreta predstave bez stresa koje takmičenja nose sa sobom", naglasila je Čičićeva.

Dugogodišnje članice ovog plesnog studija Iva Milošević i Andrea Antić istakle su da su tokom takmičenja sa ovim plesnim studijom, osim što su osvojile mnoštvo nagrada, obišle veliki broj gradova, upoznale novih prijatelja, te doživjele mnogo lijepih iskustava.

Karte za Festival mogu se kupiti danas i sutra u postorijama Plesnog studija "Siti džez", a nakon toga u Dječijem pozorištu Republike Srpske, po cijeni od sedam KM.

Generalni pokrovitelj ove međunarodne manifestacije je Hipo Alpe-adria banka

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop