• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CNN: Srbija druga najdestinacija za 2018!

Autor mondo.rs

Američka TV mreža Si-En-En (CNN) proglasila je Srbiju drugom turističkom destinacijom na svetu koju treba posetiti u 2018. godini!

 CNN: Srbija druga najdestinacija za 2018! Izvor: Mondo/ Goran Sivački

Tome je doprinelo mnoštvo aktivnosti koje je Turistička organizacija Srbije (TOS) sprovela u 2017. godini, a tiču se intenzivne promotivne i marketinške kampanje na globalnim turističkim tržištima.

Medijska kampanja emitovana je na globalnim mrežama BBC World i Eurosport, a promotivni spot u trajanju od 30 sekundi prikazan je preko 600 puta u zemljama Evrope i u SAD.

Uz akcenat na letnju i zimsku turističku sezonu, ovu aktivnost pratila je i digitalna promocija na portalima ovih mreža.

Promotivne aktivnosti nastavljene su na britanskom TV Channel 5, a u toku je i emitovanje spotova o lepotama Srbije na Travel Channelu.

Objavljeni su članci i reportaže u najpoznatijim medijima kao što su: britanski "Gardijan" i "Independent", američki "Vog" i "Konde Nast Traveler", italijanski "La Republika" i "Korijere de la Sera", ruski National Geographic i Komsomoljskaja pravda, francuski Madam Figaro i "Parizien", nemački Freie Presse, Hamburger Abend Blatt i Berliner Morgen Post, a emitovana je i radio kampanja na BBC Radio 4 i Radio 6.

TOS je organizovala i veliki broj posebnih prezentacija i događaja, promocija i radionica za poslovne partnere, kao i studijska putovanja za 140 inostranih novinara iz najpoznatijih svetskih novinarskih kuća poput "Njujork tajms", "Vog", USA Today, National geographic, "Čikago tribjun".

Studijska poseta američkih blogera Srbiji, kao i aktivnosti u vezi sa tom posetom na blogovima i društvenim mrežama, donele su 61. godišnju zlatnu nagradu "Adrian", najveću i najprestižniju nagradu za kampanju "Balkan Blogger Bash".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop