• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam sprema Holivud u 2009?

Holivudski producenti za 2009. najavljuju pregršt nastavaka poznatih filmskih ostvarenja.

 Šta nam sprema Holivud u 2009? Izvor: MONDO

Holivudski producenti za 2009. najavljuju niz filmova koji bi trebalo da napune bioskopske dvorane, a uglavnom se radio o nastavcima komercijalno najuspješnijih filmskih ostvarenja.

Tako je za narednu godinu predviđen početak snimanja dvadeset i trećeg Džejmsa Bonda, a u poplavi nastavaka izdvajamo i šestu od sedam priča o Hariju Poteru - "Hari Poter i polukrni princ" koji će svoju premijeru imati 17. jula.

U 2009. očekuje nas nastavak hit filma "Noć u muzeju" sa Benom Stilerom u glavnoj ulozi, kao i novi nastavak sage o terminatoru "Terminator - Salvation", u kome će Arnolda Švarcenegera zamjeniti Kristijan Bejl.

Vidjećemo i treći nastavak odličnog animiranog filma "Ledeno doba 3".

Kultni horor "Petak 13" doživjeće u 2009. svoj rimejk u režiji Marcusa Nispela, koji se proslavio odličnom preradom horor klasika "Teksaški masakr motornom pilom".

Ipak, u predstojećoj godini ne očekuju nas samo nastavci jer će se neki poznati reditelji nakon duže ili kraće pauze vratiti sa novim ostvarenjima.

Svježe rastavljeni Gaj Riči snimio je film "Rocknrolla", još jedno ostvarenje o britanskom podzemlju. Upućeni tvrde da bi ovaj film mogao da bude najbolji koji je do sada režirao.

Ljubitelji hip hopa moći će da pogledaju film o životu rep zvijezde Notoriousa B.I.G-a, koji će se pojaviti u bioskopima već početkom januara pod nazivom "Notorious".

Brad Pit glumiće starca u "Neobični slučaaj Bendžamina Batona" u režiji Dejvida Finčera, a Kventin Tarantino je za naredni filmski festival u Kanu najavio premijeru svog najnovijeg filma "Inglorious Bastardz".

Naredne godine očekuje se i premijera dugo najavljivanog "Valkira" sa Tomom Kruzom.

U 2009. gledaćemo najnoviji film Klinta Istvuda "Gran Torino", kao i film "Državni neprijetelj" Majkla Mana sa Džonijem Depom, Marion Kotiljar i Brankom Katić.

Kraj godine trebalo bi da obilježe filmovi čije se premijere ponajviše očekuju.

To je prije svega "Avatar", na kome Džejms Kameron radi već godinama, a koji bi navodno trebalo da donese revolucionarne promjene u filmsku umjetnost.

Takođe, tu je i Ridli Skot sa svojom adaptacijom Robina Huda u filmu "Nottingham".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop