• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Posna projara sa lukom

Autor mondo.rs

Posna projara po starom receptu je odličan predlog za doručak ili ručak u vreme posta

Isprobajte ovaj jednostavan recept za domaću projaru sa mladim lukom.

Sastojci:

800 grama kukuruznog brašna

Šolja ulja

Mlake vode prema potrebi

Soli po ukusu

Tri veze mladog luka (crnog)

Priprema:

Operite i očistite luk, iseckajte ga na kolutiće, pa iseckajte i pera, i kratko propržite na ulju, tek da luk malo omekša.

Brašno sipajte u činiju za mešenje, u sredini napravite rupu pa sipajte prženi luk, malo prohlađen prethodno. Posolite, i počnite da mesite testo, dodajući ulje i vodu,

Kad dobijete ujednačeno testo, sipajte u pleh u koji ste stavili papir za pečenje, ili u podmzane kalupe za projicu. Pecite u rerni prethodno zagrejanoj na 200 stepeni dok ne porumeni.

Imate li vi dobar recept za posni doručak? Pišite nam!

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop