• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lako i ukusno: Svinjetina sa jabukama

Autor mondo.rs

Recept za početnike koji ima ukus kao iz restorana!

 Lako i ukusno: Svinjetina sa jabukama Izvor: Guliver/Getty Images Plus/iStock/ALEKKO

Predstavljamo vam jednostavan recept za svinjetinu sa jabukama, jelo koje važi za klasik međunarodne kuhinje.

Bogat povrćem, voćem i proteinima, ovo je kompletan obrok, a priprema je prilagođena početnicima.

Sastojci:

Dve porcije svinjskog filea

250 grama sitnog mladog krompira

Jedan crveni luk

300 mililitara pileće supe od kocke

Jedna veća jabuka

Ruzmarin

Ulje

So, biber

Priprema:

U velikom tiganju, zagrejte ulje i pržite svinjski file po dva-tri minuta sa svake strane.

Dodajte fileu luk i krompir, isečene na kriške, i propržite još četiri minuta uz povremeno mešanje. Začinite ruzmarinom.

Ulijte supu u tiganj, poklopite i pustite da se krčka pet minuta. Jabuku isecite na tanje kriške, dodajte je u tiganj i krčkajte sve zajedno dok krompir ne bude mekan kada ga bocnete viljuškom.

Začinite solju i biberom i poslužite toplo.

Kako vi pripremate svinjski file? Recite nam u komentarima!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop