• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zapečena feta sa kaparom i pomorandžom

Autor mondo.rs

Ukusno jelo koje "miriše na more".

Isprobajte ovaj jednostavn recept za ukusno jelo koje će vas podsetiti na more…

Sastojci:

Dve pomorandže, očišćenje i isečene na tanke kolutove

Desetak, petnaest maslina bez koštica

Malo kapara (po ukusu)

Pola šolje maslinovog ulja

450 grama feta sira

Biber

Kašičica tucane paprike

Vezica sveže mirođije, sitno naseckane

Hleb isečen na kriške, poprskan maslinovim uljem i zapečen u rerni, za serviranje

Priprema:

Rernu zagrejte na 220 stepeni.

U pleh složite kolutove pomorandže, "razbacajte" masline i kapar, i zalijte maslinovim uljem. Fetu isecite na kriške, poređajte, zalijte preostalim maslinovim uljem, pobiberite i pospite tucanom paprikom.

Pleh pokrijte aluminijumskom folijom i pecite desetak minuta, a zatim sklonite foliju i pecite još desetak, petnaest minuta, ili dok sir ne poprimi zlatnožutu boju.

Služite toplo, posuto seckanom mirođijom, na kriškama hleba zapečenim u rerni, ili na tostu.

Imate li vi neki jednostavan recept koji vas podseća na more?

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop