• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirisne punjene pečurke

Probajte ovaj jednostavni recept za ljubitelje aromatične hrane!

Napravite ovo aromatično jelo od pečuraka kao lagani ručak, ili kao prilog uz neko jelo od mesa.

Sastojci:

Deset većih šampinjona

Dva čena belog luka

150 grama prezli

Mleveni bademi

Majčina dušica

Maslinovo ulje

Parmezan

So, biber

Priprema:

Pečurke očistite i osušite, odvojite kapice od stabljika i poređajte ih na pleh tako da im otvor bude na gornjoj strani. Pecite ih u rerni zagrejanoj na 200 stepeni desetak minuta.

Stabljike sitno iseckajte, pomešajte sa prezlama, malo maslinovog ulja, majčinom dušicom i sitno seckanim belim lukom. Malo izdinstajte mešavinu kako bi isparila suvišna tečnost iz pečuraka.

Pažljivo kašikom napunite polupečene pečurke, odozgo narendajte malo parmezana i zapecite ih još pet do deset minuta. Poslužite toplo.

Kako vi pripremate punjene pečurke? Recite nam u komentarima!

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop