• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako je kuvala Merilin Monro?

Vješto, sa ljubavlju i bez bijelog luka, piše u novoj knjizi o holivudskoj zvijezdi.

 Kako je kuvala Merilin Monro? Izvor: MONDO

Zbirka "Merlinkinih" pisama i bilježaka zove se "Fragmenti", i sadrži između ostalog i njene omiljene recepte.

"Dejli mejl" prenosi recept za nadjev za ćurku, koji je Monroova zapisala 1955. godine dok je živjela u Njujorku sa piscem Arturom Milerom.

"Nipošto bijeli luk! Potopiti veknu francuskog hljeba u vodu, dodati pet začina, šaku narendanog parmezana i malo izmrvljenih oraha", napisala je Merilin.

Seks bomba u svom kuvaru rijetko pominje masnoće ili jaja, a "Dejli mejl" prenosi da, iako ga je često koristila u receptima, nije umjela pravilno da na engleskom napiše "peršun".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop