• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Russian Fishing - ulovi kapitalca

U igri Russian Fishing nećete loviti sabljarke, ali vam uzbuđenja u pecanju na jezerskim vodama neće nedostajati.

 Russian Fishing - ulovi kapitalca Izvor: MONDO

Naziv: Russian Fishing
Izdavač: Herocraft
Format: Mobilni
Žanr: Sportske
Broj igrača: 1

Na televiziji pecanje je čist glamur: veliki čamac, brzopotezna akcija i masivne sabljarke, koje se bespomoćno praćakaju dok ih bradati čovjek uvlači u čamac, urlajući u kameru.

U stvarnosti, za sve lokacije osim jugoistoka SAD-a, pecanje se svodi na sjedenje na mirnom jezeru, pijuckanje piva i čekanje na pravi momenat, kada riba zagrize.

Imajući to u vidu, igra Russian Fishing bi bez problema mogla da nosi ime UK ili Canadian Fishing, jer šumsko jezero i nije pejzaž koji opisuje teritoriju Rusije. Jedino što jeste u vezi sa Rusijom su vrste riba.

Igra prati standardnu pecarošku priču, gdje odaberete jednu poziciju na jezeru (od ponuđenih devet, pri čemu su tri zaključane na početku) i onda se zavalite i gledate oblake kako prolaze.

Za razliku od pravog pecanja, gde ponekad prođu sati prije nego što nešto zanimljivo zagrize mamac, Rushian Fishing će vas terati da čekate deset do dvadeset sekundi.

Kada riba zagrize, morate da podignete štap, tasterom '8' kako bi se riba potpuno zakačila i zatim je izvučete koristeći taster '5'.

Ono što će vam zakomplikovati život je to što će tokom igre ribe postajati sve besnije i pokušavati da se otkače sa udice. Brzo pritiskanje tastera u smeru koji se prikazuje na ekranu će ih umiriti, ali to će povećati naprezanje najlona, koji možete popustiti spuštanjem štapa.

Napetost ovih delova igre je u finoj ravnoteži sa mirnim periodima dok čekate ribu, što dodatno pojačava uzbuđenje i važnost trenutka kada riba zagrize. To je dovoljno da vas momenat na početku igre, kada pustite ribicu od 220 grama, veoma rastuži.

Kao i tokom neizbežnog perioda čekanja, u iznenadnu depresiju ćete upasti i kada vam riba pobegne sa udice, jer svaki ulov popravlja stanje na vašem bankovnom računu. Što su ribe veće ili ređe vrste to će zarada biti veća.

Ovo je trenutak kada neke nove stvari isplivavaju na površinu, kao što je na primjer novi čamac (koji omogućava pristup novim lokacijama) ili radar koji košta tonu novčanica, za čiju zaradu ste morali da utrošite solidnu količinu vremena. Igra će pratiti vaše uspjehe - najveći ulovi će biti zabilježeni. Ovo ponekad može dovesti do toga da vam tri najbolja ulova čini ista vrsta ribe, jer sistem pamti samo tri najveća ulova.

Sve u svemu, ako ste ljubitelj pecanja (a i ako niste), svim srcem vam preporučujemo da probate igru Russian Fihsing.

Igru možete preuzeti OVDJE.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS