• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Facebook uvodi Tag Suggestions

Facebook će iduće nedelje početi da koristi novu tehnologiju za prepoznavanje lica da bi korisnici mogli što lakše da taguju fotografije svojih prijatelja.

 Facebook uvodi Tag Suggestions Izvor: MONDO

Nova funkcija Tag Suggestions će u prvo vrijeme biti dostupna samo korisnicima u Americi.

Ipak, novi servis neće mijenjati sigurnosne principe koji se odnose na tagovanje. To znači da će korisnici i dalje dobijati obavještenja kada ih neko taguje, kao što će moći i da uklone tagove sa fotografija na kojima ne žele da se vide, navodi se na kompanijeskom blogu.

Korisnici će od sada, ukoliko budu morali, na primjer, da prebacuju fotografije sa vjenčanja nekog rođaka, moći da ih pregrupišu i umesto da po 64 puta kucaju ime njegove supruge - samo da kliknu na opciju "save" da bi se fotografije pojavile prebačene zajedno sa natpisom.

Iz Facebooka su takođe potvrdili da ni ovaj novi servis za tagovanje neće biti automatski. Kada korisnik postavi novi album sa slikama, Facebook će pokušati da prepozna ljude na njemu. Ako pronađe lica koja se već pojavljuju na slikama na profilu korisnika, tražiće potvrdu da može da taguje i nove slike, ali ako ne dobije potvrdu korisnika, fotografije neće biti tagovane.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS